Iskreni trener Spartaka: To su ta dvojica Orlića, kao da smo mi zajedno ovce čuvali (VIDEO)

Kao i uvek, Stevan Mojsilović je u situaciji u klubu govorio bez dlake na jeziku

  • 0

Poraz od Čukaričkog rezultatom 3:0 nije jedina briga koju trener Spartaka Stevan Mojsilović ima, a ona najveća isplivala je na videlo sredinom drugog poluvremena.

Tada je Stefan Ilić promašio penal za Golubove. Tačnije, Nemanja Stevanović je pročitao njegov šut, nakon čega je gostujući fudbaler tražio da izađe sa terena. Kap koja je prelila čašu i momenat kada je Mojsiliović ''pukao.''

Konferenciju je počeo kao i mnoge pre toga, a zatim je, bez dlake na jeziku, počeo da odmotava klupko.

>>> TRENER SPARTAKA PRED PARTIZAN: Kerovi laju kad im prilaziš kući!

- Pre svega da čestitam Čukaričkom na pobedi. Pomešanih sam misli, a ne osećanja. Evo zbog čega. U prvom poluvremenu smo bili slabiji od protivnika, primil dva gola, jedan u nadoknadi.  Ali, ono što je interesantno jeste da smo bili dobro postavljeni - rekao je Mojsilović i krenuo sa svojim izlaganjem:

- U periodu kada smo bili bolji protivnik, promašili smo penal Još me je sramota kao trenera Sparatka kada vidim kako se moji igrači ponašaju, svađaju, gurkaju kao mala deca ko će izvesti penal. Čukarički jeste bolji rival, ali kada se na sve to doveže tolika količina egoizma i nevaspitanja među igračima koje ja predvodim onda više nismo ni zaslužili.

- Sramota me je kao trenera, ali nisam za to odgovoran. Tako se ne ponašamo na treninzima. Zato smo tu gde smo. Nimalo laka situacija za Spartak.

NISMO MI ZAJEDNO OVCE ČUVALI

Zatim je objasnio situaciju psole promašenog penala Ilića.

- Napadno je tražio da ga izmenim. To je jedan od dvojice Novozelanđana i njegovo ponašanje je krajnje nevaspitano. Razmaženo. Kada na to dodamo da je ovaj drugi Novozelanđanin vratio ekipu jer nije izlazio iz svlačionice, zbog toga smo i kasnili na drugo poluvreme, onda dođemo do toga da su se upravo ta dvojica koja će imati pečat Novozelanđana ponašala nevaspitano i primitivno. Nije ovo prvi put da se ne dešava. Zbog toga me je sramota kao trenera, ali me nije sramota jer ih ja nisam vaspitao.

- Promašio penal? Pa šta ako je promašio penal. Zašto se gurao da ga šutira kada je kapiten Torbica bio u igri? Ne mogu da grešim dušu ako je Torbica rekao Iliću da nije spreman, ali čuo sam od igrača da su ga posle bodrili i vikali ''Ajde Ilke''. Međutim, on je napadno tražio da ga izvedem kao da smo mi zajedno čuvali ovce.

>>> TRENER RADA OPLEO PO NIKOLIĆU: Ćelavi prepotenko da ćuti!

- Bez obzira što timski imaju pečat Novozelanđana, Srbija je prvak sveta i to ne znači da je neko od njih pojedinačno svetski prvak. Ako ovako nastave, neće igrati fudbal ni u SL za dve tri godine.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA