VALENTINO ROSI KREĆE U NEMOGUĆU MISIJU: Cela Srbija je uz Doktora u TRCI VEKA! (VIDEO)

Nema dileme da će većina Srba danas biti uz Valentina Rosija, to pokazuju i ankete i komentari na našem sajtu

  • 17

Raste uzbuđenje, kako se približava ''trka veka'' na stazi u Valensiji. Još nekoliko sati je ostalo do konačnog obračuna u šampionatu Moto GP-a, a sve oči biće uprte u velikana ovog sporta - Valentina Rosija.

>>> Pratite UŽIVO tok trke u Valensiji!

Čuveni Doktor će zbog kazne koju je zaradio na prošloj trci startovati sa poslednje pozicije, dok će Horhe Lorenco trku početi sa prve pozicije, jer je na jučerašnjem kvalifikacionom treningu imao najbolje vreme.

Sudeći po anketi koja je bila postavljena na našem sajtu, 94.01% posetilaca se izjasnilo da će navijati za Valentina Rosija, dok će uz Marka Markeza biti nešto više od 3%. Za Horhe Lorenca biće svega 1% ljudi u Srbiji.

>>> Ludilo ne prestaje: Procureo spisak vozača koji će navodno pustiti Rosija da ih prestigne

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Po komentarima na našem portalu, pobeda Valentina Rosija se ne dovodi u pitanje, a podrška je više nego očigledna. Ovo su neki od najupečatljivijih poruka podrške Doktoru.

- I posle toliko godina svega, ti i dalje praviš magiju, još jedan stepenik da ostaneš zauvek najbolji, voziće se i posle tebe, vozilo se i pre tebe ali niko nikad kao ti. Zagrmi još jednom u Valensiji i stvori legendu!

- Ne treba ni da vozi, a ovog ljigavog Lorenca i napaljenog Markeza treba neko da izbaci i ćao… Oćete krljanje - imaćete ga!

>>> Dosad neviđena podrška Rosiju od italijanskih ultrasa! (FOTO)

- Lorenco sam nikada ne može da pobedi, nema srce, tako da Doktora samo treba svi nabrojani da puste da mu diše za vratom! Onoj maloj smrdibubi, Marku, koji mi je bio simpatičan, želim da nikada više ne pobedi (kao što sam i Nadalu posle R.Garosa 2014, kad je jajario na Novakov dodir mreže i više ga nije ni pobedio od tada), jer mi je Španaca i njihovih zakulisnih vožnji, radnji i kukanja, preko glave!

>>> Bivša Lorencova riba ga "vara" sa Rosijem pred poslednju trku (FOTO)

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Doktore, uzmi titulu i povuci se iz španske krimi serije!

- Da sam u toj prilici, ja bih pao, samo da Veliki Doktor pobedi jer je najbolji ikada. Samo lud nije video šta je radio taj Markes na prošloj trci. Bio je spreman sa obori Rosija.

Valentino Rosi ima sedam bodova prednosti u odnosu na Lorenca u generalnom plasmanu, ali da bi osvojio titulu, mora trku da završi najmanje na drugom mestu ukoliko Lorenco zadrži prvo mesto, sa kojeg i startuje u Valensiji.

Pogledajte i motivacioni video koji je napravio jedan od njegovih fanova uz poznati haštag na društvenim mrežama #IoStoConVale - što bi značilo, ja sam uz Valentina!

Budite uz Telegraf Sport od 14 časova, pošto ćemo pratiti sva dešavanja sa trke veka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    8. novembar 2015 | 11:27

    Ajde va zbog tebe sam kupio tv. Gazi špance

  • Cacanin

    8. novembar 2015 | 12:49

    Vase pravo da vidite sve, cela Srbija uz RTS... ops SPORTKLUB.

  • Ccc

    8. novembar 2015 | 17:59

    Njegovo 2 mesto je vrednije od bilo koga zlata...castno i posteno se borio ko lav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA