Da li su zaista ova četvorica fudbalera Srbije privatnim letom otišla iz Češke?

Mediji će se utrkivati sa nezvaničnim saznanjima ko je to posle poraza u Ostravi otišao ranije iz nacionalnog tima (ili onog što je od njega ostalo)

  • 12

Poraz u prijateljskom meču od Češke (4:1) bio je kap koja prelila čašu punu očiglednog raskola u fudbalskoj reprezentaciji Srbije. Informacija da su se samo sedmorica fudbalera vratili čarterom sa delegacijom Fudbalskog saveza Srbije, a da je druga grupa odmah posle utakmice u Ostravi krenula put Beograda jedan je u nizu pokazatelja da u nacionalnom timu nema ni govora o zajedništvu i dobrom odnosu.

Malo je verovatno da će neko od njih priznati da je otišao privatnim letom, za koji je inače trebalo iskeširati 6.000 evra, mediji će se utrkivati sa nezvaničnim saznanjima ko je to otišao ranije iz nacionalnog tima (ili onog što je od njega ostalo).

Tako su, prema nezvaničnim saznanjima "Informera", odmah posle meča su privatnim letom u Beograd stigli Vladimir Stojković, Aleksandar Mitrović, Luka Milivojević i Petar Škuletić, a bar jedan od njih je pravo sa aerodroma krenuo put kafane.

Otac Aleksandra Mitrovića Ivica naglasio je da se njegov sin ranije vratio u Srbiju da bi proveo više vremena sa porodicom.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Za ostale momke ne mogu da garantujem, ali za svog sina mogu. Aleksandar sigurno iz Češke nije otišao samovoljno, već je nekog pitao i neko mu je dao dozvolu da iste večeri dođe kući. On je samo zbog toga odmah seo u avion, da bi više vremena proveo sa porodicom. Ekipa se vraćala dan posle utakmice, u subotu kasno popodne, a Aca je već u nedelju morao da se vrati u Englesku.

Selektor Radovan Ćurčić istakao je da su posle utakmice svi igrači slobodni i da to nije novost, a potom dodao:

- Ipak, smatram da je u ovom konkretnom slučaju izostala reakcija mnogih, naročito posle onako slabe igre. Mislim da je došlo vreme da se pravila menjaju.

Osim razgovora sa nezadovoljnim Nemanjom Matićem, koji je najavio odlazak iz reprezentacije, Ćurčić je odmah posle meča popričao sa kapitenom Branislavom Ivanovićem i zamenikom kapitena Aleksandrom Kolarovim.

- Ali sve su to bili razgovori u čeitiri oka i ne bih iznosio detalje - zaključio je Ćurčić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stajic zoran

    17. novembar 2015 | 10:01

    Kolarov Ivanovic Stojkovic van iz Reprezentacije

  • Pavle Šumadinac

    17. novembar 2015 | 11:25

    Kompleksaši...! Banda raštimovana...! Čast izuzecima,

  • Dr. za rock and roll

    17. novembar 2015 | 07:57

    Pukli su samo tako... Sve to napolje i pocnimo da pravimo tim od orlica !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA