IGRAČ LESTERA TVRDI: Nećemo osvojiti titulu (VIDEO)

Rijad Mahrez smatra da će veliki timovi da se ''probude'' u nastavku takmičenja

  • 1

Fudbaler Lestera Rijad Mahrez rekao je da ne pomišlja o odlasku iz Lestera u januarskom prelaznom roku, kao i da je veoma srećan što igra fudbal u Premijer ligi.

Mahrez je ove sezone postigao 11 golova i uz DŽejmija Vardija je najzaslužniji što Lester, mimo svih predviđanja, trenutno zauzima lidersku poziciju u šampionatu.

>>> Neverovatna klauzula u Ranijerijevom ugovoru!

- Za mene je najbolje da ostanem u Lesteru do kraja sezone. Dok sam bio u Avru, Lester se veoma potrudio da me dovede i cenim to. Prihvatio sam poziv, iako nisam dobro poznavao kulturu i način života. Međutim, došao sam u Premijer ligu i veoma srećan zbog toga - rekao je 24-godišnji Alžirac za radio RMC, a prenosi Rojters.

On je naglasio da njegov tim neće osvojiti titulu ove sezone, jer tek očekuje da se najveći klubovi u Engleskoj "probude" i počnu da igraju fudbal na visokom nivou.

- Nećemo osvojiti titulu. Zaista mislim da nemamo dovoljno jak tim, da bismo uradili nešto tako. U ovom trenutku smo prvi, ali veliki timovi će se probuditi i zaigrati kako znaju u nekom trenutku - zaključio je Mahrez.

Ekipa Lestera trenutno ima 35 osvojenih bodova, dva više od drugopasiranog Arsenala i u narednoj utakmici gostovaće Evertonu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA