Čukarički ekspresno odgovorio Zvezdi koja želi da dovede njihovog najboljeg igrača!

Sportski direktor Brđana nema ohrabrujuće vesti za navijače crveno-belih kada je u pitanju mogući dolazak Andrije Pavlovića na Marakanu

  • 11

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je danas da u ekipi nema euforije posle dve vezane pobede, prvo protiv Partizana u Humskoj, a potom protiv Zvezde na Marakani i poručio da niko na Banovom brdu "neće poleteti".

>>> Pavlović posle golova Zvezdi: Igrale su dve najbolje ekipe u ligi!

Kada je u pitanju interesovanje Zvezde za njihovog najboljeg igrača ove sezone, Matijašević nema obećavajuće vesti za pristalice crveno-belih koje žele da ga vide u svojim redovima.

- Videli su sve u kakvog je igrača Pavlović izrastao, verovali smo u njega i zato nismo ni dovodili napadača posle odlaska Stojiljkovića. Što se tiče Zvezde, ne verujem da imaju novac da ga plate, za njega se interesuju mnogi evropski klubovi, cena uopšte nije mala. Ali, opet, nikad se ne zna. Isti slučaj bio je i sa Srnićem, pa se na kraju vratio u Zvezdu - zaključio je Matijašević, koji nije krio zadovoljstvo posle pobede nad Zvezdom, a prethodno i nad Partizanom samo nekoliko dana ranije.

>>> PAVLOVIĆ O INTERESOVANJU ZVEZDE: Nemam ništa protiv, ali...

- Lep je osećaj, za četiri dana dve tako velike pobede, ne znam da li je to iko ikad ostvario. Zasluge pre svega idu igračima, potom treneru Lešnjaku i njegovom stručnom štabu, vlasniku kluba Draganu Obradoviću. Kod nas se sve zna, ko šta radi. Mislim da je u tome tajna uspeha - izjavio je Matijašević Tanjugu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Prema njegovim rečima, teško da su i najveći optimisti u klubu ocekivali dve pobede na gostovanjima Partizanu i Zvezdi, ali momci su uspeli, pre svega zbog činjenice da nigde ne idu sa "belom zastavom" i žele da igraju fudbal.

- Ne razmišljamo ništa unapred, ali sigurno je da nismo išli da izgubimo. Imamo ekipu selektiranu od pobednika u pravom smislu reči, igraca koji žele da "poginu" na terenu i to nam se vratilo. Imali smo i malo sreće, ali svi znamo da se sreća zaslužuje. U životu se pošten radi i pošten odnos uvek vrati.

Matijašević kaže da je lepo čuti reč "titula", ali da to nije realno i da spada u domen naučne fantastike.

- Tako je bilo i prošle godine kad smo osvojili Kup. Naši ciljevi se znaju, da idemo u Evropu i da svakog dana podižemo klub na viši nivo, da radimo postepeno, ali sigurno da nećemo "poleteti". Želja nam je da zadržimo drugo mesto, ali neće biti lako, čekaju nas utakmice protiv Vojvodine i Radničkog, koji takođe žele u Evropu, pa Radnik i Voždovac.

- Verujte, protiv Partizana i Zvezde su najlakše utakmice, malo možeš da izgubiš, a mnogo da dobiješ - konstatovao je sportski direktor Čukaričkog.

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snupi

    28. april 2016 | 12:19

    Mnogo mi je drago sto je Srbija konacno dobila novog konkurent mozda ne ove sezone al zato sledece. Jedan od retkih klubova gdje se zna ko sta radi. Bravo Cukaa !

  • Nikolaks

    28. april 2016 | 14:07

    Bravo Terzo tako se trguje bodovi za igraca a pare se cuvaju i umnozavaju. Imamo love sada kupuj i dominiraj

  • Савица

    28. april 2016 | 13:54

    НЕ ПЛАЋАЈУ СТРУЈУ, А КУПУЈУ ИГРАЧЕ. СВЕ МИРИШЕ НА ЦРНИ ФОНД.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA