Koji Zvezdin fudbaler je lajkovao Partizanov Kup? (FOTO)

Sa novom generacijom fudbalera i novi odnosi na relaciji Partizan-Zvezda

  • 4
Printskrin: Instagram/mg__80 Printskrin: Instagram/mg__80

Rivali, ali pre svega drugari.

Odmah posle osvajanja Kupa počelo je sa objavljivanjem fotografija većine prvotimaca Partizana na Instagram profilima, a jedan od igrača čija je fotografija posebno otišla među navijače jeste ona Marka Golubovića sa peharom osvajača Kupa, u svlačionici.

>>> PRSKANJE U SVLAČIONICI: Uz koje pesme su igrači Partizana slavili trofej u Kupu? (VIDEO)

>>> Iliću supruga čestitala Kup i 10 godina braka! (VIDEO)

Fotografiju na kojoj je mladi vezista crno-belih kojeg je u nadoknadi vremena zamenio asistent Alen Stevanović izazvala je rakciju i prvotimca Crvene zvezde, Srđana Plavšića.

A photo posted by Marko Golubovic (@mg__80) on

"Atomski mrav" novog šampiona Srbije i igrač Partizana su godinama saigrači u mlađim kategorijama reprezentacije Srbije (obojica bili na širem spisku reprezentacija koja je osvojila SP na Novom Zelandu), pa je ovakav potez Plavšića i očekivan.

Nije mogao, ipak, da ostane neprimećen, s obzirom da ćete retko videti međusobna javna hvaljenja na relaciji igrača Partizana i Zvezde. Sećamo se, nedavno je takav slučaj bio sa Markom Grujićem koji je javno podržao Andriju Živkovića, tokom perioda sukoba uprave Partizana i Živkovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DOBRO OBAVEŠTEN

    12. maj 2016 | 15:20

    Kakve veze ima što je lajkovao sliku druga iz protivničke elipe?Dokle više mržnje?Upravo vi novinari stalno rasirujete netrpeljivost izmedju klubova,a samim tim i izmedju navijača.Epilog tih vaših gluposti sve ove nemile scene,koje se dešavaju na našim stadionima.Daj više apelujte i putem novina,TV,portala i ostalih medija da je ovo o sport i viteštvo,a ne RAT!Spustite loptu prvo vi,a vremenom će se i tenzije umiriti...

  • SAŠA FRANKFURT

    12. maj 2016 | 18:00

    Zvezdaš sam, i ne vidim u tome ništa loše. Prijatelji su iz reprezentacije, i ne treba valjda da vode rat!!

  • Milos

    12. maj 2016 | 18:38

    I ja sam drugu (grobaru) cestitao osvajanjem kupa...Sta ima tu cudno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA