≫ 

Kao da sam im rekao da putujemo na Mars: Muslin objasnio kako su srpski fudbaleri reagovali na promenu formacije (VIDEO)

Selektor otkrio kakve je sve poteškoće imao na početku mandata

  • 3

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin doneo je mnogo toga pozitivnog u igru i svlačionicu nacionalnog tima, a jedna od promena koje su učinile da naš tim konačno zaigra onako kako se od njega i očekuje je - promena formacije.

>>> 'Ajde evo, ti mi reci gde hoćeš da igraš: Muslin prvi put o reakciji Sergeja kad mu je rekao da neće igrati u reprezentaciji (VIDEO)

Sa dolaskom Muslina najbolji srpski fudbaleri igraju u rasporedu 3-4-3 i to, za sada, daje rezultate.

Međutim, selektor priznaje da je u početku bilo teško da navikne igrače da se prilagode njegovoj ideji.

>>> Peh za pehom za Srbiju: Muslin naknadno pozvao još jednog igrača za Gruzine

Gostujući na Fakultetu za fizičko obrazovanje, Muslin je otkrio kako su fudbaleri zapravo reagovali kada im je rekao da će morati da igraju u drugačijoj formaciji.

- Kada sam došao prvi put i kada sam rekao igračima da ćemo igrati formaciju 3-4-3, ja mislim kao da sam im rekao da ćemo da putujemo na Mars ili da ćemo da trčimo unazad. Da ćemo da trčimo u rikverc - slikovito je opisao selektor reakciju igrača i nasmejao sve prisutne.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lexx

    18. mart 2017 | 11:06

    To sto on prica nije videlo 3—4—3 formaciju,igramo 5—4—1 kao najveci slepci.3 stopera + 2 beka,a ne 2 krila.na to 2 zadnja vezna.Faktički 7odbrambenih igraca!!

  • Veseli

    18. mart 2017 | 07:03

    Dobro poredjenje, ali Mars se piše velikim slovom ;)

  • ABCD

    18. mart 2017 | 06:52

    Nema tu mnogo filozofije,svi u napad-svi u odbranu.Jedan od najboljih trenera na svetu Gvardiola,pa nije taktikom uspeo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA