U Humskoj krive kišu za slabu posetu! Vermezović hvali "jug" i "zabranjene"!

Trener srpskog šampiona dan posle remija sa Nefčijem zahvaljuje najvatrenijim pristalicama, hvali igru svog tima i nastavlja da objašnjava ponašanje Mohameda Zabije na treninzima

  • 0

Partizan nikako da napuni stadion. Nije to učinio još od prošlogodišnjeg meča sa Genkom, a prethodno je stadion u Humskoj bio pun 2010, kada se igrala Liga šampiona.

Meč sa Nefčijem vratio je Evropu u Humsku, ali ne i publiku. Manje od 15.000 navijača nije obradovao Vladimira Vermezovića, a zanimljivo je da su u razmaku od sat vremena on i Ljubiša Tumbaković istakli da su vremenske prilike glavni razlog za slab odziv publike u četvrtak uveče.

Slab odziv navijača iskoristio je i Saša Stamenković kako bi, pored Stojkovića, posle meča pecnuo i pristalice "crno-belih".

APEL KLUBU ZA KROV NA STADIONU

- Dva puta nas neće. U četiri meseca na dva evropska meča nam padne kiša. Ona je jedan od razloga za manje ljudi od željenog broja. Ali, imali smo pun jug. Takođe, oni momci na severu ("zabranjeni", prim. aut.) i oni su redovno tu. Moram da pohvalim te navijače. Šta je sa istokom i zapadom, ne znam - rekao je Vladimir Vermezović na "brifingu" pred novinarima.

"Prozvan" je Vermezović da apeluje na čelnike "crno-belih" da naprave krov na stadionu.

- Čekajte prvo da napravimo stolice, sad je to aktuelna tema!

Trener "parnog valjka" smatra da su "crno-beli" odigrali vrlo dobro startni meč u Evropi, a da bi sve imalo još bolju dimenziju da je jedna lopta završila u mreži gostiju.

- Nisu nam stvorili nijednu priliku. Čuo sam da bi se Nefči borio za opstanak u našoj ligi, ali oni su vrlo dobra i organizovana ekipa.

- Znam da će se uvek naći neko ko će da kaže "vidi ga ovaj šta priča", ali ja fudbal gledam iz malo drugačijeg ugla. Zadovoljan sam probojima Lazevskog i Miljkovića, možda da su bili još malo kuražniji, bilo bi još bolje.

- Mi imamo samo nekoliko igrača koji su igrali Evropu. Na osetljivim mestima imamo neiskusne igrače - na štoperu i u špicu. Ali onaj ko hoće da vidi pozitivno iz ovog pravog evropskog meča - videće.

ZABIJA TROŠI KREDIT!

Marko Šćepović je ostao van protokola jer po klizavom terenu bi mogao da doživi povredu iz koje je tek izašao. Nije bilo ni Zabije. Na pominjanje imena libijskog napadača, Vermezović je imao štošta da kaže.

- Moram da ispravim one natpise iz novina. On prošle nedelje nije odsustvovao sa treninga, već sa večere uoči meča sa Hajdukom. Navodno nije znao za satnicu, a to je nemoguće.

Libijac je ubrzo postao glavna tema razgovora. Njegov status je i dalje misterija.

- Da ne vidim da se menja, odavno bih ga oterao. Ali posle svakog njegovog gafa, pokaje se. Ne znam, to su sve sitnice, ali ako tako nastavi, teško da će ostati. Tu je, trenira, videćemo.

Klub se mnogo pomučio i žrtvovao zbog njega.

- Izlazili smo mu u susret, ali neko na te stvari gleda kao na slabosti. On na treningu zna da iritira, svojim ponašanjem nervira i ostale igrače. Međutim, polako se prilagođava. Van terena, igrači i on, koliko vidim, odlično funkcionišu - istakao je Vladimir Vermezović.

(S. Milošević/Foto:Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA