STAMENKOVIĆ OBEĆAO NAVIJAČIMA: Partizan mi neće dati gol!

Golman Nefčija, nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde, očekuje da njegova ekipa protiv Partizana zabeleži prvu pobedu u Ligi Evrope

  • 0

Golman Nefčija Saša Stamenković obećao je navijačima preko klupskog sajta da mu Partizan ni u Bakuu neće dati gol.

- Dajem vam reč da ću, kao i u Beogradu, sačuvati mrežu. Naš cilj je da zabeležimo prvu pobedu u grupi. Uz pomoć navijača uspećemo u toj nameri - izjavio je Stamenković, koji je pre Nefčija branio za Crvenu zvezdu.

- Trpeli smo snažan pritisak od navijača tokom meča u Beogradu. Iz gledališta su svih 90 minuta uzvikivali pogrdne parole prema nama. Navijači i igrači su želeli da nas isprovociraju. Bili smo strpljivi, borili smo se i izdržali. Posle meča nastavio se pritisak na mene. Najvažnije je, ipak, da smo zahvaljujući rezultatu 0:0 odneli bod sa gostovanja - ocenio je Stamenković prvi meč Partizana i Nefčija posle kojeg ga je trener "crno-belih" Vermezović spasavao da ne dobije batine.

Nefči i Partizan u četvrtak od 18 sati igraju u petom kolu Lige Evrope. Nefči je prošlog vikenda u prvenstvu savladao Sumkajit sa 8:1, dok je Partizan poražen u večitom derbiju od Crvene zvezde sa 3:2.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA