Raško Katić nosi doručak saigračima

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Igor Rakočević "tvitnuo" da se "javno zahvaljuje" saigraču koji će, verovatno, zbog izgubljene opklade, morati da posluži saigrače u autobusu na putu za Novo Mesto

  • 0

U taboru osvajača Kupa Radivoja Koraća, među košarkašima Crvene zvezde, vlada sjajna atmosfera. To se zna odavno, a pobede u Kragujevcu, zatim i u večitom derbiju idu naruku ovoj konstataciji. Poslednja koja je zaintrigirala javnost je "tvit" kapitena Igora Rakočevića u kojem se javno zahvaljuje Rašku Katiću, koji će, kako piše, u autobusu, na putu za Novo Mesto, "doneti doručak"

"Crveno-beli" u nedelju igraju protiv Krke. Pobeda je imperativ, ali je tumačenje direktora komunikacija Evrolige možda malo smanjilo tenzije, pošto je sada evidentno da prvo mesto u regularnom delu ABA lige ne donosi plasman u najelitnije takmičenje. Usput, Igokea je u 22. kolu u Skoplju pobedila MZT.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA