NE MOGU DA IGRAJU, ALI... Zvezda licencirala i Asamou i Daudu!

Crvena zvezda dostavila je Zajednici superligaša spisak od 28 fudbalera za prolećni deo sezone, a na spisku su se našla i dvojica igrača kojima su konstatovani srčani problemi

  • 2

Stručni štab Crvene zvezde odlučio je u kojih će se 28 igrača uzdati u nastavku sezone. Od njih 28, već na početku ne mogu da nastupaju dvojica, kojima su ustanovljeni srčani problemi - Abiole Dauda i Natanijel Asamoa.

Zanimljivo je to što je stručni štab odlučio da licencira i Natanijela Asamou, koji nema lekarsku dozvolu za bavljenje fudbalom. Prema sadašnjim nalazima, veće su šanse da će morati da završi karijeru.

Prijavljen je i Abiole Dauda, ali se čeka sertifikat od FIFA i FS Švedske, s obzirom na to da poslednjeg dana prelaznog roka u Srbiji u kancelarijama saveza u Stokholmu pred ponoć nije bilo nikoga da pošalje papire na "Marakanu".

Na spisku se nalaze i Milan Jovanović, koji je u poslednjim momentima prelaznog roka odbio da pređe u podgoričku Budućnost, kao i odavno precrtani Nikola Maksimović, koji je vraćen u tim poslednjih dana.

Zvezdini aduti za proleće: 1 – Boban Bajković, 2 – Aleksandar Pantić, 3 – Nikola Petković, 4 – Srđan Mijailović, 5 – Uroš Spajić, 6 – Jovan Krneta, 7 – Miloš Dimitrijević, 8 – Darko Lazović, 9 – Albiole Dauda, 10 – Nenad Milijaš, 11 – Mendeš Kadu, 13 – Nikola Maksimović, 14 – Nikola Mikić, 15 – Milan Jovanović, 16 – Luka Milunović, 17 – Filip Kasalica, 18 – Ognjen Ožegović, 19 – Luka Milivojević, 20 – Luis Garido, 22 – Miloš Vesić, 23 – Stevan Reljić, 24 – Nikola Karaklajić, 25 – Filip Mladenović, 27 – Stefan Mihajlović, 28 – Vukan Savićević, 29 – Marko Vešović, 32 – Aleksandar Kirovski, 77 – Natanijel Asamoa, 91 – Ognjen Mudrinski.

(Telegraf.rs / Izvor: Zurnal.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • olimpijac2011

    24. februar 2013 | 10:50

    Nikada mladja ekipa. Vreme je da mladost pokaze zrelost.

  • Neško

    24. februar 2013 | 09:11

    Napred ZVEZDOOO, stižemo -6 u prolećnom delu i osvajamo titulu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA