VEĆ BIVŠI: Zvezda i Janković raskinuli ugovor!

Jedan od potpredsednika Crvene zvezde Slaviša Kokeza rekao je da će u toku dana biti sporazumno raskinut ugovor sa trenerom Aleksandrom Jankovićem. naslednik odmah poznat - RIkardo Sa Pinto

  • 2

Ono što se pričalo i "znalo", na kraju se i desilo!

- Fudbalski klub Crvena zvezda će sporazumno raskinuti ugovor s trenerom Aleksandrom Jankovićem - rekao je u ponedeljak agenciji Beta potpredsednik Upravnog odbora tog kluba Slaviša Kokeza.

Preživljavao je dva puta već uručen otkaz Sale Janković, ali mu trećeg puta nije bilo spasa. Posle kobnog poraza od Radničkog u Nišu, ujedno i ukupno šestog ove sezone, Jankoviću su drugi put odbrojani dani na klupi tima sa "Marakane".

- Sale je Zvezdino dete. On je celog života u klubu i uvek je tu kada je najpotrebnije. On neće biti oteran kao što su neki mislili, već nastojimo da s njim sporazumno raskinemo saradnju - rekao je Kokeza.

Kao što smo već pisali, upravo je onaj koji je bio glavni kandidat za novog trenera Zvezde, i postavljen na to mesto, a to je Portugalac Rikardo sa Pinto.

- Razgovarao sam s Jankovićem. On je vrlo korektan čovek i preuzeo je klub kada to niko nije hteo - kazao je Kokeza, i dodao da se još ne zna ko će biti novi trener jer o tome treba da odluči sportski direktor Zoran Stojadinović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    18. mart 2013 | 19:33

    Hvala ti ali nemoj vise da nam se vracas.dobar si za srpsku ligu ali to je plafon ta tebe.sve si unistio sto je robi zgradio.ma da i sa ovim igracima i gvardiola nebi nista uradio.i oni su za srpsku ligu i nebi trebali vise da primaju od 250 evra godisnje

  • slave

    18. mart 2013 | 19:32

    hvalim te bože,odo da se napijem!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA