TELEGRAF: Izvinjavamo se Vujoševiću, Partizanu i sportskoj javnosti

Redakcija portala Telegraf.rs izražava najiskrenije žaljenje zbog neprimerenog ponašanja svog urednika Aleksandra Jovanovića na sinoćnjoj utakmici KK Crvena zvezda - KK Partizan. Jovanović je na utakmici bio u svojstvu privatnog lica, a ne kao akreditovani novinar

  • 0

Redakcija portala Telegraf.rs izražava najiskrenije žaljenje zbog neprimerenog ponašanja svog urednika Aleksandra Jovanovića na sinoćnjoj utakmici KK Crvena zvezda - KK Partizan. Takođe, izvinjavamo se pomenutim klubovima, celokupnoj sportskoj javnosti, a iznad svega gospodinu Dušku Vujoševiću, s kojim smo svojevremeno napravili intervju koji je naišao na pozitivne reakcije svih.

Ne postoji opravdanje za postupke našeg kolege, niti je to namera ovog saopštenja. Napominjemo da je Jovanović na utakmici bio u svojstvu privatnog lica, a ne kao akreditovani novinar i da je bio u delu dvorane u koji novinari ne mogu da uđu.

Jovanovićevo ponašanje za vreme utakmice ni na koji način ne može da se dovede u vezu s poslovnom politikom našeg portala, čiji je smisao postojanja pravovremeno informisanje javnosti i objektivnost u radu. Telegraf ne podržava nasilje na sportskim priredbama i koristi svaku priliku da nasilje osudi. Takođe, osuđujemo nedolično ponašanje svih, od aktera pomenute utakmice, do navijača, ma s koje strane oni dolazili.

Telegraf nikada nije i nikada neće favorizovati nijedno sportsko društvo. Baš kao i Srbija, naša redakcija je podeljena na zvezdaše i partizanovce, ali ne dozvoljavamo da nas to ometa u profesionalnom obavljanju svojih obaveza. Partizan i Zvezda u svim sportovima imaju jednak, maksimalno profesionalan tretman na Telegrafu, i tako će ostati.

U nadi da ovaj incident neće narušiti naše dobre odnose s Košarkaškim klubom Partizan, te da ćemo i dalje u budućnosti, na obostranu korist, uspešno sarađivati, još jednom upućujemo iskreno izvinjenje svima koji su se sinoć osetili pogođenim zbog nepromišljenog postupka našeg kolege.

Redakcija Telegrafa

P. S.

Unapred se izvinjavamo svim našim čitaocima što objavljivanja komentara na ovu vest neće biti. To činimo kako bismo sprečili rasplamsavanje ionako uzavrelih strasti. Hvala na razumevanju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA