ZVEZDA: Disciplinski postupak protiv Mihajlovića, Jovanoviću okončan!

Na sednici Upravnog odbora Crvene zvezde, donete su odluke povodom ponašanja Stefana Mihajlovića, koji je svojevoljno napustio trening, i Milana Jovanovića zbog napada na policajca

  • 1

Članovi Upravnog odbora Crvene zvezde doneli su odluke da sprovedu disciplinske postupke protiv fudbalera Stefana Mihajlovića i da okončaju započeti protiv Milana Jovanovića.

Sportski direktor Zoran Stojadinović najavio je za naš portal u toku dana da će klub rigorozno kažnjavati prekršaje, a postupak će protiv Mihajlovića biti pokrenut u skladu sa odlukom trenera Rikarda Sa PintuaMihajlović je samovoljno napustio trening i opsovao Tijaga Mutinja, pomoćnika prvog trenera.

Disciplinski postupak protiv Jovanovića zbog napada na policajca u subotu rano ujutru biće okončan. Jovanović je zatražio raskid ugovora sa klubom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • igor

    16. april 2013 | 08:05

    Kakvo sramotno ponasanje igraca prema treneru i jos da ga opsuje.Moj sin trenira fudbal. ima 11 godina.Neznam oce li ikad biti fudbaler ali ja od prvog dana ga ucim da je trener glavni kakav god da je i mora da se slusa.Plus ja se nemesam u posao trenera niti cu ikad.Zato je postao kapiten svoje generacije.Kako neki ljudi necene sto su uopste u zvezdi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA