''Zvezdano nebo'' na Tašmajdanu (FOTO) (VIDEO)

Neopisivo slavlje navijača i igrača posle osvojene titule, koju su čekali punih 20 godina

  • 2

Punih 20 godina bilo je potrebno vaterpolo klubu Crvena zvezda da izađe iz senke u kojoj je bio  i napokon osvoji toliko očekivanu titulu.

Pobedom na Tašmajdanu protiv Radničkog iz Kragujevca rezultatom 9:7  ''crveno-beli'' su osvojili ''duplu krunu'' i potvrdili ovogodišnju dominaciju u srpskom vaterpolu.

Kada je Nikola Rađen 24 sekunde pre kraja pogodio za dva gola prednosti, u bazenu, kao i na tribinama, nastao je delirijum i prava ludnica navijača, koji su i te kako znali da proslave treću, ali dugo očekivanu titulu.

U trenutku kada je kapiten ''crveno-belih'' Andrija Prlainović podigao trofej namenjen šampionu Srbije jednostavno se nije znalo da li je veća radost viđena  na licima igrača ili navijača, koji su brže-bolje pohrlili sa tribina i pridružili se svojim miljenicima u proslavi.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Spartan

    16. maj 2013 | 08:41

    @aaa Ovo je najvrednija titula do sada jer je prvenstvo najjace na svetu. Ranije niko nije pratio klupski vaterpolo, jer se ulagalo samo u jedan klub prventsvo je bilo slabo, a pri tom jedini klub u koji se ulagalo nije najpopularniji kod navijaca.

  • aaa

    16. maj 2013 | 02:02

    odjednom svi prate vaterpolo...isti ti kvazi navijaci nisu priznavali vaterpolo kao sport ,a kamoli titule najtrofejnijeg kluba na svetu...ipak cestitam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA