NINKOVIĆ: Igrao sam za reprezentaciju, ali ovo je fenomenalno!

Fudbaler Crvene zvezde zadovoljan onim što je prikazao na prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope protiv IBV-a, iako nije dovoljno fizički pripremljen

  • 2

Milošu Ninkoviću se ostvarila želja da istrči na "Marakanu" i dokaže se navijačima Crvene zvezde. Taj osećaj je, prema njegovim rečima posle pobede nad IBV-om u kvalifikacijama za Ligu Evrope, autentičan, čak i odnosu na reprezentativne nastupe.

- Jako teška utakmica. Igrali smo samo prvih 20 minuta, ali je na kraju sve dobro ispalo. Neverovatan je osećaj bio istrčati pred punu "Marakanu". Igrao sam u dresu reprezentacije, ali je ovo stvarno fenomenalno - rekao je vezista i dodao:

- Kao što sam i rekao po dolasku, nemam još snage da igram svih 90 minuta, ali sam zadovoljan svojom igrom. Poslednji zvaničan meč sam odigrao u finalu francsukog kupa, što se možda malo odrazilo na moju fizičku spremu - rekao je Ninković koji se osvrnuo na pitanje novinara kakvog protivnika očekuje u narednom kolu.

- Dajte da mi prvo prođemo Islanđane, a posle ćemo razmišljati o narednom meču. Svestan sam da nas čeka težak protivnik, s obzirom da nismo u povlašćenoj grupi.

Vezni red je mogao bolje da funkcioniše protiv IBV-a, ali Ninković ne misli da su u tom delu potrebni novi igrači.

- Što se mene tiče, Zvezdi pojačanja u veznom redu nisu potrebna. Imamo toliko dobrih klinaca koje ne bi trebalo gušiti, već ih treba pustiti da pokažu sav svoj raskoš i talenat u narednoj sezoni - zaključio je Miloš Ninković.

(M.M./B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA