Navijač koji je dobio 20.000 dolara za pogođen koš moraće da vrati novac! (VIDEO)

Navijač Tandera neće moći da preuzme novac koji je dobio pogodivši koš sa pola terena, mada se banka koja isplaćuje pare složila da mu na neki drugi način isplati zaradu

  • 1

Mnogi ljubitelji košarke se sećaju navijača Oklahoma siti Tandera koji je na utakmici svog omiljenog tima izabran iz publike i pogodio šut sa pola terena i na taj način dobio nagradu od 20.000 dolara.

Kako sada stvari stoje, izgleda da će taj novac morati da vrati, jer je otkriveno da je Kameron Rodrigez, kako je ime ovog fana Oklahome, košarkaš koji igra za koledž iz Vinfilda, odnosno da igra košarku u amaterskoj koledž ligi koja je deo NCAA lige.

Prema određenim pravilima, Rodrigezu kao sportisti sa koledža zabranjeno je da koristi svoje sportske sposobnosti za ličnu finansijsku dobrobit.

Međutim, vatreni navijač  Tandera pokušava na neki drugi način da dobije novac, odnosno tako da njegova lična korist ne bude dovedena u pitanje, jedan od načina je da novac bude uplaćen koledžu kao deo njegove školarine, a drugi je da te pare budu prosleđene u humanitarne svrhe. Banka, koja isplaćuje dobitke onima koji uspeju da na utakmicama NBA ligaša iz Oklahome, za sada se složila s obe ove mogućnosti koje je Rodrigez predložio.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pajdo

    29. novembar 2013 | 18:31

    tako ti je kad sport postane biznis pa ti oduzme skoro sva prava...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA