STOJANOVIĆ NASTAVLJA DA KOPIRA FERGUSONA: Rotacija će biti, to je trend!

Trener crveno-belih nastavio da rotira prvih 11 što mu i dalje donosi željeni rezultat * Kao što je i sam istakao nastaviće da rotira

  • 4

Slaviša Stojanović nastavlja po starom! Crvena zvezda je ostvarila osmi trijumf u nizu, a da Slovenac nijednom nije ponovio postavu iz prethodne utakmice što je godinama bila glavna odlika legendarnog Aleksa Fergusona.

Kao što je Telegraf ranije pisao, Stojanović je od meča sa Partizanom svaku utakmicu menjao barem jednog fudbalera, a nekada i više što mu je donelo trijumfe protiv crno-belih, Rada, Slobode, OFK Beograda, Vojvodine, Javora, Jagodine, a sada i Napretka.

- Ne razmišljam o tome ko je igrao pre, nego ko trebada igra u određenom trenutku i odgovori zadatku. I kada sam želeo da igram sa istim timom nisam mogao zbog povreda - rekao je Stojanović.

Na pitanje da li će nastaviti po starom s obzirom na to da mu to donosi trijumfe, Stojanović je odgovorio.

- Rotacija će biti i u narednim mečevima. To sam već rekao momcima i jednostavno to je trend u svetu - istakao je Slovenac.

Crveno-beli u sledećem kolu dočekuju ekipu Radničkog iz Kragujevca koji je u subotu poražen od Partizana sa ubedljivih 5:0.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA