Produžene prijave za Comtrade Serbia Marathon

Serbia marathon najveća atletska manifestacija godine biće održan u nedelju 17. novembra od 10 časova

  • 0
Serbia Marathon

Foto: ASS

Svi ljubitelji sporta, trčanja i zdravog načina života, ukoliko nisu stigli da se prijavite za prvi Comtrade Serbia Marathon to ćete moći da učine 14. 15. i 16. novembra u prostorijama Atletske dvorane na Banjici (Bulevar Oslobodjenja bb) u periodu od 10 h do 20 h, po ceni od 2,500 rsd.

Podsetimo, zvanični naziv ovog takmičenja biće Comtrade Serbia Marathon, a cilj trka na 5, 21 i 42 km biće u Štark areni, pa će svi takmičari moći da osete pravi sportski duh i da prođu kroz cilj u Areni u kojoj su se takmičili Novak Đoković, Ivana Španović i mnogi drugi veliki srpski sportisti.

Serbia marathon mapa, maraton

Foto: ASS

Trase svih trka su sertifikovane, dobićemo tačne rezultate za sve učesnike. Trasa se sastoji od jednog kruga na Novom Beogradu u dužini 21 km, tako da će polumaratonci trčati jedan krug, a za maratonce je to dva kruga.

Video: Strahinja Jovančević poziva na Serbia Marathon 17. novembra

Trasa uključuje i novi most na Adi, a cilj trke je u Areni. Limit trke na 5 km je 45 minuta, što znači da svi učesnici mogu i lagano da prošetaju. Za polumaraton i maraton je limit trke 6 sati. Manifestacija se završava u 16 časova.

Tačna vremena zatvaranja svih ulica i izmene u javnom gradskom prevozu biće objavljeni u toku ove nedelje, kako bi građani bili informisani na taj dan.

Video: Milica Gardašević poziva na Serbia Marathon 17. novembra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA