≫ 

Đoković u petak stiže u posetu Budvi, biće mu uručeno priznanje počasnog građanina

Vraća se u Crnu Goru nakon par dana provedenih u Beogradu

  • 12
Australija, Novak Đoković

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ići će u petak u zvaničnu posetu Opštini Budva, gde će mu biti uručeno priznanje počasnog građanina te opštine.

Skupština Opštine Budva je proglasila Đokovića počasnim građaninom još 2018. godine, ali će svečana ceremonija biti održana tek 28. januara 2022. godine.

Poseta teniskog svetskog broja jedan počeće u 10 časova, a kao razlozi za dobijanje najvećeg priznanja Opštine Budva osim svojih sportskih uspeha navodi se da je Đoković dokazani humanista i dobročinitelj, prepoznat u čitavom svetu kao ličnost koja širi ljubav među ljudima, podstiče solidarnost i izuzetno doprinosi razvoju svesti za unapređenje vrednosti demokratskog društva.

Novak je i prošle sedmice bio u Crnoj Gori. Viđen je u Tivtu i na Žabljaku, a bio je i u poseti Ostrogu. Nakon toga se vratio u Beograd kako bi prisustvao proslavi rođendana Olge Danilović, kao i svoje majke Dijane, a danas se i pričestio u Hramu Svetog Save.

Video: Patrijarh pričestio Đokovića u Hramu svetog Save: Novak uživao u druženju s decom za školsku slavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA