Devojka Ferarijevog vozača čekala 25 minuta ispred zaključanog stana, jer je ovaj igrao video igrice

Na kraju je morala da se pretplati na njegov kanal i u "lajvu" mu ostavi poruku

  • 3
Šarl Lekler Foto: Tanjug/Ap

Francuski vozač Formule 1 Šarl Lekler jedan je od onih kojima karantin tokom pandemije korona virusa nije teško pao, pre svega zbog činjenice da je veliki ljubitelj "onlajn"igrica!

A tokom igranja zaboravi na sve! Na samu pandemiju, Ferari za koji vozi, priče o nastavku sezone, pa čak i na svoju devojku!

Upravo je to Lekerl nedavno priznao, kada je otkrio da je njegova devojka morala da se pretplati na njegov kanal i tamo mu ostavi poruku kako bi je pustio u stan ispred kog je čekala čak 25 minuta.

Šarlot, kako se devojka zove, zaboravila je ključeve od stana i na sve moguče načine je pokušala da kontaktira Leklera. Međutim, to joj nije polazilo za rukom i morala je konkretnije da reaguje.

- Imao sam slušalice i bio sam veoma fokusiran na reli, nisam čuo ni ulazno zvono ni zvono od telefona - rekao je Lekler.

Francuz je reagovaotek onda kada je tokom igre video njenom ime u komentarima kako "moli" da je pusti unutra.

Kada smo već kod Ferarija, vredi pomenuti da će Lekler od sledeće sezone dobiti novog partnera - Karlosa Sainca koji menja Sebastijana Fetela!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    18. maj 2020 | 16:19

    It is I, Leclerc!

  • Baja,

    18. maj 2020 | 17:28

    Kud ide ovaj svijet, tako mlad i igrice mu bolje pasu nego zgodne dame. Nema ovaj pojma o zivotu. Posle ce ljubi bake kao Macron.Cudni su Francuzi.

  • Lord

    19. maj 2020 | 09:01

    Taj je eodjen da zivi sam..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA