Menadžer Nurmagomedova žestoko prozvao Mekgregora: Ti si kao ljubomorna prostitutka

Ali Abdelaziz je imao snažnu poruku za brbljivog Irca

  • 0
Emirates UFC 242 Foto: Tanjug/Ap

Menadžer Habiba Nurmagomedova nije zadovoljan izjavama Konora Mekgregora optužujući ga za licemerje u vezi korona virusa nazivajući ga „ljubomornom prostitutkom“ nakon što je Irac kritikovao Habiba.

- To je ludo, jer ovaj momak govori ljudima da ostanu kod kuće, ne izlaze napolje, donira milione dolara, što sada znamo da je sve ovo lažno - kaže nam Ali Abdelaziz.

Podsetimo, Konor  je emotivno poručio Irskoj da bude u izolaciji, a optužio je Habiba da je "izleteo" iz njegove borbe 18. aprila protiv Tonija Fergusona.

- Habib je otišao iz Sjedinjenih Država kući i usred krize - rekao je McGregor

Ali Abdelaziz je poručio Ircu

- Habib se ne plaši nikoga, spreman je za borbu kad bude bila. Kažeš da je Habib pile, jer je ostao u Rusiji i ne može da putuje.

- Konor trenutno nije ni u priči za borbu, nije ni među tri izazivača za borbu. On je poput ljubomorne prostitutka, prestar je za borbu da bi zarađivao. - rekao je Abdelaziz i dodao:

- Zašto ne skočiš avionom i dođeš da se boriš sa Tonijem Fergusonom? Kladim se da razumete da bi i Toni Ferguson pretukao Konora. Sva ta tri momka bi ga prebila i Džastin, Toni i Hhabib - rekao je menadžer Nurmagomedova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA