≫ 

Odložen međunarodni kik-boks turnir u Končarevu zbog korone

Na ovom turniru do sada su učestovale reprezentacije Italije, Rusije, Bugarske, Hrvatske, Turske, Španije, Ukrajine, Francuske, Mađarske, Makedonije, BiH, Poljske, Belorusije, Kazahstana, Češke, Portugalije, SAD, Grčke...

  • 0
Kik Boks Jagodina Foto: MN Press

Međunarodni 23. kik-boks turnir, koji svake godine 7. jula organizuje Kik-boks klub "Palmini tigrovi" iz Jagodine, u selu Končarevu kraj Velike Morave, odlaže se do daljnjeg, zbog epidemije korona virusom, saopštili su danas organizatori.

- Imajući u vidu da turniru svake godine prisustvuje 10.000 do 15.000 ljudi, odluka o odlaganju doneta je u interesu sportista i građana - stoji u saopštenju.

Kik-boks turnir u Končarevu se smatra među najposećenijim u Evropi, održava se na otvorenom, kad ne pada kiša, na krsnu slavu sela Svetog Jovana uz bogat kulturno-zabavni program.

Domaćin je vlasnik "Palminih tigrova", predsednik Skupštine opštine Jagodine i Jedinstvene Srbije Dragan Marković - Palma, koji je rođen i živi u Končarevu sa porodicom.

Turnir svake godine posmatraju i najviši prestavnici države Srbije, ministri u vladi, strani ambasadori zemalja sa svih kontinenata.

Reprezentativci "Palminih tigorova", pobedili su 17 puta, izgubili su od reprezentacije Portugalije, Rusije i SAD, sa Kazahstanom i Grčkom su boksovali nerešeno.

(Telegraf.rs9

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA