≫ 

"Naravno, moj brat će pobediti": Ronaldo podržao Habiba pred borbu sa Gejdžijem na UFC 254

As Juventusa je veliki ljubitelj MMA veština

  • 2
Kristijano Ronaldo i Habib Nurmagomedov Printskrin; Instagram/Ronaldo7king

Fudbalski superstar Kristijano Ronaldo podržao je Habiba Nurmagomedova uoči njegove odbrane titule u lakoj kategoriji protiv Džastina Gejdžija na UFC 254, rekavši da će njegov "brat" "naravno pobediti".

As Juventusa Ronaldo, koji se trenutno oporavlja u Italiji nakon što mu je ranije ove nedelje dijagnostikovana kovid 19 održao je prijateljstvo sa ruskim UFC šampionom još iz njegovih dana Real Madrida, pa ne čudi da podržava Habiba da produži svoj niz neporaženih kada sledećeg vikenda zakorači u kavez sa Gaetjeom na "UFC Fight Island".

- Naravno, naravno, Khabib će pobediti - Ronaldo je rekao obožavaocima u Instagram Live sesiji.

Habib, koji je zapaženi ljubitelj fudbala i vatreni navijač Real Madrida, kao i njegovog rodnog kluba Anzhi Makhahkala, dobio je na poklon potpisanu majicu od Ronalda 2018. godine, a njihovo prijateljstvo je navodno procvetalo od tada.

Zato nimalo ne iznenađuje da Ronaldo odobrava Habibove šanse u onom što je dugo očekivani UFC glavni događaj protiv moćnog američkog Gejdžija.

Pored toga što je Habib bio ljubitelj fudbala Ronaldo je poznat i po tome što je u toku sa svim mešovitim borilačkim veštinama.

Pored prijateljstva sa Habibom, Ronaldo je takođe proveo vreme u društvu njegovog rivala, Konora Mekgregora, i slavno je posetio Irca u teretani uoči njegovog revanša sa Nejtom Diazom 2017. godine.

Međutim, s obzirom na to da se čini da Ronaldova odanost sada leži potpuno prema Habibu, malo je verovatno da će portugalski as potražiti još jedan sastanak sa Mekgregorom s obzirom na uzavrelu prirodu njihovog rivalstva.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    17. oktobar 2020 | 11:20

    Tako je bre Ronaldo sad te jos vise gotovim brat Habib!!!

  • UFC

    17. oktobar 2020 | 12:53

    Pa najlakse je kladiti se i birati Habiba da ce da pobedi.. Eto i ja biram njega jer je nemoguce se kladiti protiv njega ali mislim da ce Gejci da ga namuci. Ako neko ima sve sto je potrebno da pobedi Habiba na lakoj to je Gejci. Tako da po meni je to 60-40 borba za Habiba ali opet ne bih bio previse iznenadjen da Dzastin zapravo pobedi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA