≫ 

Sprema se MMA spektakl u Bačkom Petrovcu! Dva bivša UFC borca dele oktagon

Glavna borba večeri donosi UFC spektakl Stefan Sekulić protiv Karla Pratera

  • 0
Serbian battle championship

Foto: SBC

Trideset i druga po redu manifestacija u organizaciji Serbian Battle Championship brenda biće prava poslastica za ljubitelje mešovitih borilačkih veština. Ovaj put majstori oktagona boriće se pod zvezdama u Bačkom Petrovcu, a spektakl je zakazan za 24. jul 2021. sa početkom od 20 časova.

Uvodne borbe predstavljaće zanimljiv segment celokupne internacionalne SBC 32 Revenge manifestacije jer će se u pet preliminarnih borbi u SBC Revenge oktagonu sresti borci iz dve sportske i prijateljske zemlje, Srbije i Slovačke. Na žalost, zbog zdravstvenih razloga, prvobitno najavljen nastup srpskog borca Nikole Egića, otkazan je, a kao zamena je uskočio neporaženi borac iz Turske, Džamal Ruštem. Zbog povrede, Nemanja Uverić, takođe nije na finalnom spisku borbi, a njegovo mesto zauzeo je dokazani ratnik Nemanja Kovač.

U drugoj glavnoj borbi večeri mlada neporažena nada srpskog MMA sporta, Predrag Bogdanović, odmeriće snage sa takođe neporaženim ratnikom iz Turske, Mirjajalom Hasanijem. Bogdanović, novo ime iz redova novosadskog tima, koji nakon svake odrađene borbe deluje sve bolje, jače i kompletnije - srpski potencijal koji iza sebe ima fantastičan pobednički niz od šest pobeda, spreman je za nove izazove koji se ispred njega postavljaju, želi da uspostavi novi poredak u lakoj kategoriji, za koju skida kilažu u ovoj borbi i u kojoj namerava da ostane. Bogdanović je spreman je da još jednom zablista u SBC Revenge oktagonu i istakne svoje ime na internacionalnoj sceni.

Na drugoj strani prestižnog SBC Revenge borilišta čeka ga takođe neporaženi protivnik, borac iz Azerbejdžana koji živi u Turskoj, Mirjajal Hasani. Hasani iza sebe ima pobednički niz od četiri uzastopna trijumfa, i u Bogdanoviću će sigurno imati najteži ispit dosadašnje karijere.

Glavna borba večeri donosi nam svetski spektal, dva UFC borca ukrstiće rukavice u Revenge kavezu - Stefan Sekulić vs Karlo "Neo" Prater!

Najbolji srpski velteraš, koji, nažalost, nakon što je na UFC-u 261 oštećen sudijskom odlukom protiv Dvajta Grenta, ima cilj da se pobedama protiv renomiranih protivnika što pre vrati u legendarni UFC Oktagon i prvi veliki ispit imaće u UFC veteranu, opasnom brazilskom borcu, Karlu Prateru, čovek sa impresivnom brojkom od čak 55 profesionalnih borbi u dosadašnjoj karijeri. Brazilac je pored UFC-a nastupao za velike MMA organizacije i borio se i pobeđivao protiv renomiranih boraca kao što su Erik Silva, Karlos Kondit, Melvin Gilard. Nastupom na SBC 32 Revenge manifestaciji pokušaće da stigne do trideset i petog profesionalnog trijumfa u bogatoj karijeri.

Uspešno je završeno i zvanično merenje za najveći MMA spektakl u regionu, Serbian Battle Championship 32 Revenge. Merenje je održano u Hotelu Alexandria u Bačkom Petrovcu, a borci su nakon izuzetno teških priprema, došli u najboljoj formi i uspešno su odradili zvaničnu proveru dogovorenih težinskih kategorija.

1. Andrija Stojiljković 77,2 kg vs Thomas Redento 77,1 kg

2. Djamal Rustem 61,5 kg vs Michal Zatorsky 62,4 kg

3. Ognjen Dimić 74,9 kg vs Martin Horinek 74,8 kg

4. Jovan Zdelar 83,5 kg vs Tomaš Špinder 83,4 kg

5. Nemanja "Sledgehammer" Kovač 84,5 kg vs Michal "Šaman" Dobiaš 82,4 kg

6. Stefan Negucić 77,3 kg vs Tamaz "Tazo" Bochorishvili * 77,8 kg

Co-main Event:

7. Predrag Bogdanović 70,8 kg vs Mirjajal Hasani 70,8 kg

Main Event:

8. Stefan Sekulić 77,6 kg vs. Carlo "Neo" Prater 77,6 kg

* Tamaz Bochorishvili je bio 200gr teži od dozvoljenog limita, ali Stefan Negucić je pristao na borbu bez dodatnog skidanja kilograma njegovog protivnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA