Fantastična vest za Real pred El Klasiko: Ronaldo spreman za Barsu!

Kristijano Ronaldo je spreman za veliki derbi i vratio se u pun trenažni proces

  • 2

Mnogi su strahovali pred El Klasiko, koji je na programu od 13 časova u subotu, jer je postojala opasnost da Kristijano Ronaldo zbog povrede ne bude spreman da zaigra. A El Klasiko bez njega defnitivno ne bi bio onaj pravi!

>>> Nema pobedničkog špalira za Real: Barsa potpuno ignorisala želju Madriđana posle svetske titule!

Međutim, prema najnovijim informacijama, Ronaldo će biti potpuno spreman, jer se vratio u pun trenažni proces dan pred duel protiv Barselone.

Ronaldo se povredio tokom utakmice protiv Gremija u finalu Svetskog klupskog prvenstva gde je Real pobedio sa 1:0, a sam je otkrio da se mučio tokom meča.

Zbog toga su mnogi mislili da se neće biti u stanju da igra protiv Barse, ali je on i sam trenirao nakon povrede mišića, a tek se u petak pridružio ostalim saigračima i nastavio sa punim trenažnim procesom, tako da je izvesno da će biti u prvoj postavi Kraljevskog kluba.

Real u El Klasiku ima imperativ pobede, pošto za Barsom zaostaje 11 bodova, uz meč manje. Ukoliko izgubi derbi, faktički bi se i defninitivno oprostio od titlue.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA