≫ 

Besni Karijus isprozivao hejtere posle novog kiksa: Ubrzo mu se javio Salah jakom porukom (FOTO) (VIDEO)

Nemački golman nastavlja sa lošim odbranama i nakon košmarnog finala Lige šampiona portiv Real Madrida

  • 1

Ovo je bilo veoma teško leto za čuvara mreže Liverpula, Lorisa Karijusa.

Ne tako davno, nemački golman je završio u suzama nakon što je srpski sudija, Milorad Mažić, odsvirao kraj finalnog meča Lige Šampiona u Kijevu.

>>>Svađali se oko penala: Pulišić prišao i bukvalno oteo loptu Geceu protiv Liverpula (VIDEO)

Foto: Guliver/Laurence Griffiths/Getty Images

Ove scene ne bi trebalo da čude nikoga, s obzirom na to da je 25-godišnji Karijus direktno uticao na poraz svog tima, nakon što je napravio dve kardinalne greške koje su direktno odlučile ime šampiona Evrope.

Karijus se vratio na gol Liverpula u okviru pripremnih mečeva predsezone početkom jula meseca. Delovalo je kao da će mu Jirgen Klop pružiti šansu da povrati dres sa brojem 1 na leđima.

>>>ZA ISTORIJU: Alison je najskuplje plaćeni golman ikada!

Međutim, postalo je evidentno da se Karijus još nije oporavio od, za njega, košmarnog finala Lige šampiona.

Naime, navijači Liverpula su primetili njegov nesvakidašnji gaf prilikom zagrevanja uoči utakmice portiv Čestera, da bi svega nekoliko dana kasnije, Karijus nakon greške poklonio gol ekipi Tranamera.

Čelnicima tima sa Enfilda je očigledno prekipelo nakon ovih kikseva nemačkog golmana, pa su stoga reagovali sa kupovinom od 75 miliona evra u vidu Brazilca Alisona iz redova Rome.

>>>Žena najskupljeg golmana sveta je doktorka: Hoće li ova seks bomba lečiti i fudbalere Liverpula?

Međutim, ovaj potez uprave Liveprula kao da je dodatno poljuljao samopouzdanje, već slomljenom nemačkom golmanu, koji je i u prijateljskom meču, odigranom u američkom Šarlotu protiv Borusije Dortmund, nastavio sa očajnim odbranama.

Liveprul je ovaj meč izgubio rezultatom 3:1.

- Iskreno žalim one osobe koje se raduju i naslađuju patnjom drugih ljudi. Šta god da se događa u vašim životima, ne opravdava ovoliku količinu mržnje i besa. Nadam se da će to proći i da će vam se desiti lepe stvari - napisao je Karijus nakon poraza od Borusije Dortmund.

Saigrač nemačkog golmana, Mohamed Salah, bio je prvi koji je stao u njegovu odbranu na društvenim mrežama, poslavši dirljivu poruku na svom Tviter profilu.

- Ostani jak Karijuse, to se događalo i najboljim igračima. Ignoriši hejtere - pisalo je u poruci egipatskog superstara.

Jirgen Klop još uvek nije otpisao svog zemljaka na golu Liverpula Foto: Tanjug/AP

Iako je Liveprul doveo Alisona kao zamenu za Karijusa između stativa, prvi trener tima, Jirgen Klop, još uvek veruje da dani njegovog sunarodnika na Mersisajdu nisu odbrojani.

>>>Lazar Marković dao gol za Liverpul (VIDEO)

- Očigledno je da je Alison golman svetske klase i da nećemo reći kako bi trebalo da razmislimo da li će biti prvi golman. Naravno da će braniti - izjavio je nemački stručnjak.

- Kada Alison bude bio spreman, on će se naći na našem golu. Mi bismo svi trebali da mu pomognemo kako bi on pružao najbolje partije. To je verovatno jedina razlika. Da bi se to dogodilo, nama je potreban jak tim oko njega i Karijusa, koji je takođe odličan golman. To je prava istina i ništa više - rekao je na kraju Klop.

Debi Alisona na golu Liveprula se očejkuje u prijateljskom meču protiv Napolija, koji je zakazan za 4. avgust na Aviva stadionu u Dablinu.

VIDEO: Da li se Mo Salah bavi politikom i ko mu je ukrao i preprodao dres

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA