Srpska gol-mašina teroriše golmane u Nemačkoj! Luka Jović uništio Šalke i postao najbolji strelac Bundeslige (VIDEO)

Ajntraht je posle ubedljivog trijumfa došao na četvrto mesto, ispred Bajerna iz Minhena

  • 15

Luka Jović nastavlja da rešeta po Nemačkoj! Srpski fudbaler postigao je dva gola za Ajntraht u pobedi nad Šalkeom od 3:0 u 11. kolu Bundeslige i sada je njegov tim na 4. mestu, ispred šampiona Bajerna koji ima isti broj bodova (20), ali lošiju gol razliku.

Jović je posle ova dva gola preuzeo prvo mesto na čelu liste strelaca u Bundesligi sa 9 golova, jednim više od klupskog saigrača Holera, kao i Dortmundovih fudbalera Rojsa, Alkasera i Alasane Plee iz Menhengladbaha, koji imaju po 8 golova na svom kontu.

Foto: Guliver/Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Prvo poluvreme nije donelo mnogo zanimljivosti, a Šalke je imao prvu ozbiljniju šansu u drugom, kada je Embolo u 60. minutu propustio dobru priliku, gde se istakao golman Ajntrahta Kevin Trap.

Samo minut kasnije usledila je kazna. Rebić je asistirao Joviću na ivici kaznenog prostora, a Srbin je serijom driblinga izbacio iz igre čuvara u odbrani, a zatim snažnim šutem levom nogom matirao golmana Šalkea.

Jović je u 73. minutu duplirao prednost, a ovoga puta ga je poslužio saigrač iz reprezentacije Filip Kostić, koji je probio po levom boku, sjajno centrirao u srce kaznenog prostora oštro po zemlji, a Jović čekao tačno kod bele tačke i sa 11 metara iz prve, ponovo levom nogom, zatresao mrežu golmana gostiju.

Konačan rezultat postavio je Holer u 81. minutu, kada se dobro snašao posle gužve nakon kornera.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    11. novembar 2018 | 20:06

    Bitno da se forsira mitar balvan koji ne moze da postigne gol u prvenstvu, a Jovic i Prijovic koji su prvi strelci u Nemackoj i Grckoj, jedva da ima mesta i na klupi...

  • Ivke

    11. novembar 2018 | 20:20

    Bice svecka klasa!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    11. novembar 2018 | 20:20

    Па, Звездина школа. А Митров клуб, дал и они добро стоје? Само цепај Лука, можда те Крстајић и запази.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA