≫ 

Golman reprezentacije Srbije sa svadbe otišao u zatvor: Jurio kolima advokata, pa ga prebio pred suprugom i ćerkom!

Danijel Mićanović (19), omladinski reprezentativac, priveden je u Novom Sadu nakon napada na advokata Dragana Mijenovića

  • 18
Danijel Mićanović u golmanskom dresu, drugi sa gornje leve strane; Foto: MN Press

Golman omladinske reprezentacije Srbije, Danijel Mićanović (19), uhapšen je uz Gorana Nikolića (21), nakon što su napali advokata Dragana Miljenovića, saznaju Novosti.

Brzom reakcijom novosadske policije, mladići su privedeni, pošto su osumnjičeni da su oko 19 časova napali advokata Dragana Miljenovića (57).

Mićanović je inače golman omladinske fudbalske reprezentacije Srbije. Trenutno brani u Zvezdari, kao pozajmljen igrač Rada, gde je i ponikao kao profesionalac.

On i Nikolić su posle konflikta u saobraćaju ušli u fizički obračun sa Miljenovićem. Kada je parkirao svoj automobil u Bulevaru oslobođenja, pored njega se zaustavio Golf iz kojeg su izašla dva mladića, koji su uz povike "Stoko" nekoliko puta udarila i oborila na zemlju advokata, prenose Novosti.

Mladići su zatim pobekli, dok su uz Miljenovića ostali supruga i ćerka, koje su bile potpuno šokirane. Ipak, policija je ubrzo uspela da uđe u trag napadačima i da ih privede.

Zanimljivo je da se Mićanović u toku dana fotografisao pored crvenog Golfa u odelu i objavio fotografiju na Instagramu, uz opis "Venčanje".

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Danijel Mićanović🇷🇸 (@___mican_) on

VIDEO: Telegraf u kući Milana Pavkova, gde vozi traktor i hrani stoku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    11. novembar 2018 | 22:48

    Pretuko coveka od 60 god pred zenom i cerkom i pobego?hrabri neki momci,i ta mala nasilnicka gnjida predstavlja moj narod i moju drzavu???

  • M-78

    11. novembar 2018 | 23:22

    Mali mnogo poleteo izgleda....

  • Nikola

    11. novembar 2018 | 22:33

    Neka advokat ispostavi odstetni zahtev barabama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA