≫ 

Ko će biti kapiten Crvene zvezde u Napulju?

Savić je povređen, Stojković takođe, MIlijaš nije registrovan...

  • 16

Povrede koje su u novembru ''pogodile'' Crvenu zvezdu, osim što će i te kako promeniti startnih 11 protiv Napolija, uticaće i na to ko će u sredu od 21.00 čas (RTS1) ko će nositi kapitensku traku.

Onaj koji je na papiru, Nenad Milijaš, nije ni registrovan za utakmice Lige šampiona. Vujadin Savić je njegov zamenik, ali zbog povrede neće igrati. Kao i Filip Stojković koji menja pomenutog Savića.

Upravo su njih dvojica i nosili kapitensku traku u prva četiti kola LŠ. Savić protiv Napolija, PSŽ-a i Liverpula u Beogradu, dok je Stojković istu na ruci nosio na Enfildu.

Pošto njih dvojica neće igrati u Napulju, logično je da Vladan Milojević kapitensku traku da nekom od ove trojice fudbalera - Nenadu Krstičiću, Slavoljubu Srniću ili Marku Gobeljiću!

Srnić je jedan od trojice kandidata da ponesu traku protiv Napolija Foto: Marko Jovanović

Upravo su njih trojica ove sezone na utakmicama Zvezde nosili kapitensku traku kada Savić i Stojković to nisu bili u mogućnosti.

Gobeljić je tu čast imao protiv Dinama iz Vranja oba puta u šampionatu i protiv Lučana. Srnić je traku nosio na mečevima protiv Voždovca, Bačke, i Dinama u Kupu, dok je Milijaš predvodio ekipu protiv Spartaka iz Subotice.

Krstičić je kapiten bio oba puta protiv Radničkog iz Niša, ako i protiv TSC-a u Kupu. Zanimljivo, vezista je traku nosio na poslednje dve utakmice crveno-belih i skoro sigurno će je poneti i protiv Napolija.

VIDEO: Trening Zvezde pred utakmicu sa Napolijem

(Specijalni izveštač Telegrafa iz Napulja - Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LAZARINHO

    28. novembar 2018 | 15:48

    Napoli u Napoliju. U Napulju je hrvatski

  • Dzoni Granata

    28. novembar 2018 | 16:41

    Bilo bi pravedno a i nekako zasluzuje da Borijan ponese kapitensku traku, jer je lider ekipe

  • Ivan Marinkovic

    28. novembar 2018 | 15:50

    Borjannn

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA