Karijusu se ponovo smeje cela Evropa: Ljajić mu pomogao da ga turski navijači ne razapnu (VIDEO)

Nemački golman ponovo je na stubu srama na društvenim mrežama

  • 1

Golman Bešiktaša Loris Karijus ponovo nije imao svoj dan. Doduše, pitanje je ima li on uopšte svoj dan od finala Lige šampiona, gde je bio tragičar Liverpula i omogućio je Real Madridu titulu prvaka Evrope.

Ovoga puta je primio dva gola protiv Sarpsborga, a prvi je bio već u 1. minutu, kada je možda i nepotrebno izleteo na 25 metara od gola u želji da spreči napadača norveške ekipe, i nije uspeo u tome.

Usledio je novi gol u njegovoj mreži, samo pet minuta kasnije kada je primio gol sa preko 35 metara. nepotrebno je izleteo sa svoje gol linije, to je primetio fudbaler domaćih, raspalio je po lopti i lobovao nemačkog čuvara mreže.

Ali to nije bio kraj njegovom košmaru, jer je u jednoj akciji imao novi kiks, zbog kojeg mu se posebno smeje Evropa. Doduše, ovoga puta nije bio kiks za gol, već "samo" za korner, kada se okliznuo u želji da zadrži loptu koja je išla van terena.

Karijus se našao na "stubu srama" na društvenim mrežama, a navijači Liverpula slave dan kada su ga se otarasili i nadaju se da neće vraćati u njihov klub kada mu istekne pozajmica.

Imao je sreću da je Bešiktaš uspeo da preokrene do kraja meča i da na kraju pobedi sa 3:2, inače je pitanje kako bi ga temperamentni turski navijači dočekali u Istanbulu.

U tome mu je pomogao i srpski reprezentativac Adem Ljajić, koji je imao asistenciju kod gola prvog gola Bešiktaša, koji je pokrenuo preokret, koji je viđen u razmaku od 62. do 90. minuta.

Bešiktaš se sa tri boda spasio pred poslednje kolo u grupi I Lige Evrope, gde dočekuje Malme 13. decembra od 18.55.

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milos

    30. novembar 2018 | 11:01

    los golman definitivno,ne moze bas toliko "losih dana" da ima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA