Jedan tiket će ti doneti OGROMAN dobitak i Playstation 4 na poklon! (VIDEO)

Počela je Nova godina, a u ovim danima mnogi su na odmorima i vreme provode gledajući fudbal, košarku ili tenis

  • 0
Foto: Promo

A ako si jedan od njih, Meridian je pravo mesto za tebe jer uz sjajne kvote možeš da svoj dobitak dodatno začiniš sa Sony Playstationom 4 koji će ti Meridian pokloniti! 

O čemu se radi? Svako ko u Meridianu pogodi kvotu 500, ili neku kvotu koja je jako blizu njoj dobiće Sony Playstation 4. Dakle uz sjajan dobitak koji svakako sledi uz ovakvu kvotu dobićeš i sjajnu nagradu. Bitno je samo da pogodiš najbližu kvotu kvoti 500 u ovoj nedelji!

Ostalo je još malo vremena da se odigra tiket koji će ti doneti ovu nagradu, a ovog vikenda možeš da iskoristiš ponudu na španski, francuski i engleski fudbal, a prvi dobitnik Sony Playstationa je u Meridianu kvotu 506 pogodio upravo kladeći se na Engleze!

Naravno uz kvotu 500 dolaze i najbolji bonusi na broj parova koje ti nudi Meridian, a ako misliš da nema dovoljno ponude ovog vikenda prevario si se! Na svoj tiket možeš da staviš Primeru, Premijer ligu koja se vratila posle nedelje u kojoj su se igrali kupovi, kao i na Ligu 1. 

To naravno nije sve jer je krenula i teniska sezona, a Meridian ti nudi najveću ponudu mečeva za klađenje, kao i najviše tipova opklada na teniske mečeve, pogotovo kada je u pitanju Australijan Open koji uskoro kreće.

A ova akcija važi za sve tikete - nije bitno šta je na njima. Košarka, tenis ili fudbal nije bitno, ako pogodiš kvotu 500 osim sjajnog dobitka koji će te obradovati Meridian će tvoje kladioničarsko znanje nagraditi sa Playstation 4 konzolom!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA