≫ 

"La Bužuar" natopljen suzama: Vulkan emocija se sručio zbog Sale, nestvarni prizori iz Nanta (FOTO) (VIDEO)

Sve je na meču između Nanta i Sent Etjena bilo u znaku nestalog fudbalera

  • 2
Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Nanta i Sent Etjena odigrali su (nerešeno 1:1) utakmicu u okviru francuskog prvenstva, verovatno najtužniju utakmicu koju je video stadion "La Bužuar" - sve je bilo u znaku voljenog Emilijana Sale.

Argentinac, koji je zajedno sa pilotom "Pajpera" nestao na putu iz Nanta za Kardif, četiri godine (2015-2019) je bio igrač "Kanarinaca", gde se afirmisao i sebi obezbedio unosan transfer u Premijer ligu - onaj koji se nikad nije desio.

Njegov bivši klub mu se odužio kao sinu rođenom, u sredu su svi bili Sala, svaki igrač Nanta je na teren izašao u dresu sa njegovim imenom, na najvećoj tribini ispisano je njegovo prezime, preko druge je bila argentinska zastava...

Na centru igrališta, pre početka meča, iznesena je mušema sa Salinim nasmejanim likom, a emocije su se razbuktale u 9. minutu, kada je meč prekinut, simbolično baš tada, u čast Argentinca koji je nosio dres sa tim brojem.

U "kopu" sa najvatrenijim navijačima ukazao se Salin lik, njegovo radovanje golu na velikom platnu. Pored su gorele baklje.

Dugi, najduži aplauz, tužan, najtužniji, zaparao je nebo iznad "La Bužuara" - Sala živi u Nantu!

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA