Partizanu se baš ne da sa povredama: Ivanovićev povratak na teren još jednom odložen!

Fudbaler pokušao da trenira na terenu, ali je ubrzo ponovo osetio bol u tetivi i moraće na dodatna ispitivanja

  • 5

Korak unapred, a zatim dva unazad – tako otprilike može da se opiše oporavak trija fudbalera Partizana – Đorđa Ivanovića, Danila Pantića i Muse Ndžaija, koji kubure sa povredama još od početka priprema.

Radi se o hroničnim upalama Ahilove tetive, kao posledice lošeg vremena, česte promene podloga, zbog čega je neizvesno ko će od pomenutih fudbalera biti spreman za večiti derbi, početkom marta.

Dobru vest o povratku Ivanovića na teren, početkom sedmice, smenila je loša – vezista je ponovo vraćen na poštedu.

Ivanović je po povratku iz Turske skinut sa posebnog režima, prilikom koga je radio isključivo u teretani i bazenu, bez izlazaka na teren, i određeno mu je lagano trčanje.

Ipak, posle samo nekoliko krugova mimo ekipe, koja se priprema za prvi prolećni duel sa Bačkom (subota, 16. februar od 13 časova), igrač je ponovo osetio bol i “škripanje” u tetivi, pa je neplanirano morao ranije sa terena.

Iz tog razloga će Ivanović, baš kao i Danilo Pantić, morati ponovo na poštedu i na dodatne terapije, a zatim i testove kod stručnjaka za fizičku pripremu i oporavak fudbalera - Andreje Milutinovića, sa kojim crno-beli sarađuju već nekoliko godina.

Nemamo lidera na terenu: Sportski direktor Partizana izneo svoje utiske o pripremama

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR PODGORICA

    13. februar 2019 | 12:40

    MOGAO BI SE NAĆI VOĐA ALI PORED OVAKVE UPRAVE A POGOTOVU ILIJEVA MI SMO DOTAKLI DNO, MOJ IVICE. GDE SI TI DOVEO PARTIZAN. BLJAK.

  • MARKO PODGORICA

    13. februar 2019 | 12:45

    DRUŽE, TI NEMAŠ EKIPU ZA VEĆE REZULTATE, EKIPA TI JE ZA TAKMIČENJE DA MOŽE BITI MEĐU 8. PA ŠTA BUDE. MI NISMO TIME ZADOVOLJNI BREEEEE.

  • Др

    13. februar 2019 | 12:23

    Ко су бре ови!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA