≫ 

Vladan Milojević ljut zbog hvalospeva na račun Zvezde: Nismo mi drim tim vanzemaljaca!

Bliži se derbi, a Milojević se nada da pohvale na račun igračkog kadra neće poremetiti tim

  • 19

Fudbaleri Crvene zvezde domaćini su Partizanu u 159. večitom derbiju u subotu od 18 časova, a trener Vladan Milojević najavio je taj duel na Marakani.

Dušan Jovančić je već poručio da je spreman, Milan Gajić se naoštrio za crno-bele, a Milojević je u miru spremio ekipu, željan pobede, iako Zvezda ima već veliku bodovnu prednost.

- Mislim da će biti drugačije nego prošli, ali derbi je derbi, nepredvidivo. Sve pada u vodu u trenu kad počne meč. Imamo dobar fond igrača, to sam i pre rekao, dobar roster, rok je iskorišćen maksimalno za budućnost, ne samo za ovih takmičarskih šest meseci. Imamo zalog za budućnost. Nadam se da ću imati sve zdrave - rekao je Milojević.

- Nismo drim tim, nismo ne znam šta, vanzemaljci. Ima svega, dizanja tenzije, igre oko same utakmice, to na nas ne utiče. Ako je možda uticalo za prvi meč, znate kako je bilo pre dve godine, neko igra fudbal, mi ne, ne ulazim u spekulacije. Igrači znaju šta sam im govorio cele nedelje, biće drugačije, u to sam ubeđen. I sa strane Partizana, i sa naše. Nijedan derbi nije bio "copy-paste", neće ni ovaj sutra.

Bitna je i psihološka priprema kao aspekat...

- Bilo je slučajeva da igrači dođu sa mnogo evropskih mečeva, pa se ne snađu u derbiju. Nezahvalno je prognozirati, ali mislim da nećemo imati problem. Svakako, derbi uvek donosi mnogo psiholoških faktora.

Njegovo obraćanje možete pogledati na snimku u vrhu vesti.

VIDEO - Odbrojavanje do 159. večitog derbija, koja strana Topčidera će slaviti?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA