Željko Pantić na novom udaru Nišlija: Pankov mu je nacrtao suze uz komentar koji ismeva prvog čoveka TV Partizan (VIDEO)

Ne smiruju se strasti posle derbija kola

  • 44

Sudeći po reakcijama fudbalera Radničkog iz Niša, neverovatnu motivaciju za meč sa Partizanom dobili su zahvaljujući Željku Pantiću, uredniku klupske televizije Partizana.

Pantić je na TV Partizan često umeo da potkači Nišlije, a igrači Radničkog su se zainatili i u Humskoj odigrali odlično, pobedili sa 1:0 i učvrstili drugo mesto, odnosno održali se u borbi za titulu sa Crvenom zvezdom.

Prvo je golman Radničkog Borivoje Ristić besneo na Željka Pantića dok su ekipe išle u svlačionicu, a on mu nije ostao dužan, štaviše, nazvao ga je "nakaznim golmanom Crvene zvezde B i Obilića".

Posle toga, oglasio se i Radovan Pankov, štoper Nišlija, koji je društvene mreže iskoristio za svoju poruku, što možete pogledati ispod.

Foto: instagram.com

Inače, još u izjavi pre meča, Pankov je jasno stavio do znanja da ima motiv više, upravo zbog komentara iz Humske na račun Nišlija.

- Jasno mi je da oni to rade da bi pridobili poene kod svojih navijača zbog loše sezone, ali time oni kanale nas i time što izljavjuju da smo drugi Obilić, to što, kao, imamo suđenje kakvo imamo, i tako dalje... Oni time nama uzimaju parče hleba. Vidite, danas, sutra to neko može da pročita od stranih medija, onda gleda igrače Radničkog i automatski ima predrasude o nama kao igračima i nama kao klubu. Nas to užasno nervira i zbog toga imamo sutra ogroman motiv, ma ne ogroman... Neću da pretim pošto se Partizanu ne preti, ali videće sutra ko smo i šta smo. Drago mi je što utakmica ide na Areni i mislim da će to biti jedan pravi muški derbi - rekao je, između ostalog, Pankov.

Golman Radničkog Ristić osuo paljbu na Željka Pantića u svlačionici

Lalatović: Partizan neće uzeti titulu jer nema Drinčića!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djile

    8. mart 2019 | 13:37

    Treba ga zezati, prepotenko glodarsko, proziva sve zivo.

  • pirke

    8. mart 2019 | 20:00

    Partizan je postao predmet sprdnje u Srbiji.Pantic,Vazura,Vucelic,Iliev...jasno je i zasto je to tako.Zvezda zivot je!!!

  • Brana

    8. mart 2019 | 10:02

    Partizan je ostao u vremenima socijalistickih drustvenih firmi gde se ne zna ko sta radi u gomili nesposobnih ljudi koji su tu da bi uzimali novac za sebe i prebacivali odgovornost na druge i tako od danas do sutra....ne valja vam firma,od stare slave se ne zivi,promaja duva kroz klupsku kasu i trosne tribine gde se vodi politika kriminalnih grupa a ne navijaca,rukovodstvo pocevsi od sarlatana Ilieva pa preko Vezare i ovih cudnih trenera,igraca za 4 srpsku ligu tesko da mogu da se oporave bez najozbiljnijeg reza u istoriji vaseg Jugoslovenskog sportskog drustva.Zao mi vas,nemamo sa kim da se takmicimo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA