≫ 

Radomir Antić direktno "u meso": Besmislica je da je Modrić najbolji na svetu

Srpski trener izneo vrlo zanimljivo stanovište o aktuelnim prilikama u španskom fudbalu

  • 19

Legendarni srpski trener Radomir Antić uvek je zahvalan sagovornik na temu španskog fudbala, Real, Barsa i Atletiko su mu specijalnost, pa je o triju velikana pričao za tamošnje medije, baš povodom derbija Barse i Atletika za vikend.

Izneo je Antić i svoje viđenje potencijalnog transfera o kojem se priča, i to na relaciji dva naredna rivala: Grizmana u Barselonu, ali i o Modrićevoj "Zlatnoj lopti".

To mu, kaže, nikada neće biti jasno...

- Zvuči mi apsurdno da neko od tri najveća španska kluba nije doveo najboljeg asistenta na svetu, a to je samo De Brujne. I otkad je to Luka Modrić najbolji asistent na svetu? - zapitao se, pomalo iz revolta Antara, prenosi portal goal.com.

Imao je još da ponešto kaže o Lukinoj nagradi za najboljeg igrača na svetu, pri čemu je Hrvat iza sebe ostavio nedodirljive Mesija i Ronalda.

- Ne znam šta da kažem na to što je proglašen najboljim igračem sveta, to nema nikakvog smisla. On niti asistira, niti daje golove. To su igrači poput De Brujnea, ne ni kao Azar - pričam o igračima koji čine saigrače boljim - očigledno je Antić veliki fan De Brujnea, ne i Modrića što se da primetiti.

Dugo se već najavljuje rakonstrukcija Barsinog tima, a Grizman figurira kao prvi "pik" za leto, međutim Antić ne misli da je Francuz najbolje rešenje po katalonce, niti da su oni za njega.

- Grizman je plejmejker, a Barselona igra bez veznog reda - kaže jedan od retkih trenera koji je u karijeri vodio sva tri najveća španska kluba. Dodaje na istu temu:

- Ako ga potpišu, završiće na klupi jer neće moći da se uklopi u sistem igre Barselone. Barseloni definitivno ne treba Grizman. Real Madridu, možda malo više.

VIDEO: Modrić besan napustio stadion, Tadić ga upropastio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • србин

    4. april 2019 | 18:20

    Tako je gospodine AnticPa jbt kad jedan Cavi,Inijesta,Pirlo,itd itd nisu dobili nagradu sta pricamo dalje

  • Bravo Radomire

    4. april 2019 | 18:20

    Svako ko se razume u fudbal vidi da Modric nije ni blizu najboljeg igraca sveta,mnogo boljih i kvalitetnijih igraca ima od njega

  • Mrcke

    4. april 2019 | 20:12

    A Vi gosp. Anticu objasnite, sto ne smete vise nikog u Spaniji da trenirate???? Vidim da ovaj narod misli da ste Bog, a i bili ste sa Atletikom...e onda ste sa sinom gurali igrace iz njegove agencije u reprezentaciju...i nema vise Spanije zq Vas. S toga ne k...... vise, niste vise relevantan faktor u bilo cemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA