≫ 

Gol Milionera kao sa igrice najavio "poker" protiv Frajburga za nastavak sna o tituli! (VIDEO)

Trka za šampionsku titulu u Nemačkoj je sve zanimljivija

  • 1

Fudbaleri Dortmunda pobedili su Frajburg na gostovanju sa 4:0 u meču 30. kola nemačke Bundelige.

Posle tesne pobede Bajerna iz Minhena protiv Verdera od 1:0 u subotnjem duelu, imperativ pobede imali su popularni Milioneri iz Dortmunda u susretu protiv Frajburga.

Ipak, ulogu favorita opravdali su već u 12. minutu, posle najlepše akcije na susretu, a možda i u čitavom kolu. Lopta je izvedena iz auta sa leve strane, potom je usledilo "kombinovanje" i dupli pas, propuštena lopta, dodavanje u peterac i onda gol Sanča za početno vođstvo.

Po dolasku sa odmora, usledila je noda goleada gostiju. Prvo je Rojs, posle nove uigrane akcije i dodavanja Gereira duplirao prednost, da bi Gece odlučio pobednika pogotkom u 79. minutu.

Zanimljivo je da se gosti nisu ni u jednom momentu zaustavili i usporili sa napadima protivničkog gola. Tako je na samom kraju susreta, u 87. minutu, Pulišić pogodio prečku, lopta se odbila od Stenzela i pogodila ga u ruku, pa je tako sa penala Alkaser postavio konačan rezultat od 4:0.

Posle nove pobede, Borusija zaostaje samo bod za prvoplasiranim Bajernom iz Minhena.

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA