Cirkus u Nišu: Simo Krunić sprintao preko čitavog terena, pa se zaleteo na navijače kod izlaza! (VIDEO)

Haotične scene na Čairu

  • 6

Trener Čukaričkog Simo Krunić isključen je u završnici utakmice na Čairu između Radničkog iz Niša i Čukaričkog, nakon čega je usledila komična scena na Čairu.

Ostala je misterija zašto je trener Čukaričkog isključen, ali je zatim usledio njegov sprint preko čitavog terena, da bi zatim kod izlaza stao i krenuo ka navijačima i gestikulirao nešto u njihovom pravcu.

Delegat ga je udaljio u tunel, a nakon toga isključen je i Vidak Bratić, pomoćnik Lalatovića, koji na ovom meču nije vodio ekipu.

Usledio je indirekt koji je Čukarički pretvorio u gol za konačnih 2:2, a nakon toga desio se očigledno neki incident, jer se stvorila gužva ispred svlačionice, jer se Vidak Bratić zaleteo na nekoga. Kamere su ubrzo sklonile taj kadar, pa je ostalo nejasno na koga je Bratić krenuo, a pre toga je tamo bio Simo Krunić. Verovatno će konferencija za medije dati odgovor šta se desilo.

(Telegreaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    25. april 2019 | 17:35

    Cista stela da Partizan zavrsi na 5. mestu. Bas je cirkus1

  • Niš

    25. april 2019 | 17:37

    Ovog Lalata možeš da mrziš ili voliš ali moraš da ga poštuješ.Reko čovek da neće da vodi nameštene utakmice i ostao dosledan tome.Svaka čast!!!

  • Mameti

    25. april 2019 | 17:38

    A onaj naduvani lalatovic protiv partizana.Drzavni proekti radeli rade.Napred Cuka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA