≫ 

Mihajlović, Kek, Đorović i još dvojica iz Super lige: Ovi treneri se pominju kao mogući naslednici Milojevića u Zvezdi!

Naravno, pitanje je da li će sadašnji trener crveno-belih uopšte napustiti Marakanu

  • 29
Milojević je nedavno dobio svoj drugi večiti derbi Foto: Marko Jovanović

Možda nije prigodno, jer je sezona još u toku, ali činjenica je da se pisanje o potencijalnom odlasku Vladana Milojevića iz Crvene zvezde ne može izbeći!

Pre svega što je trener crveno-belih veoma blizu da napusti Marakanu i krene put Azije, gde ga čekaju i te kako unosnije ponude. Primera radi, Telegraf je već pisao da Milojević na stolu ima ponudu od tri miliona evra po sezoni.

Logično, već se priča o njegovim nasledicima! Međutim, o imenu i prezimenu njegovog potencijalnog nalsednika stižu oprečne informacije.

Jedan od njih glasi da bi Siniša Mihajlović mogao da sedne na klupu voljenog kluba, mada je to u domenu teorije ukoliko Miha izbori opstanak sa Bolonjom. Pogotov što se pominje i kao mogući trener Lacija. Opet, s druge strane, poznato je da su Mihajlović i Terzić, generalni direktor Zvezde, u odličnim odnosima.

Siniša MIhajlović u društvu Dejana Savićevića Foto: Tanjug/AP

Informer je u broju od subote doneo priču da bi Milojevića, ukolio ode, mogao da nasledi Goran Đorović.

Đorović je bivši igrač crveno-belih i trenutno je selektor mlade reprezentacije Srbije s kojom ga očekuje EP u junu. Tačnije od 16. do 30. juna.

- Zvezda ima izvanrednog trenera i daj Bože da on ostane još duge. Svi koji smo prolazili kroz Zvezdu imamo ambicije da jednog dana opet budemo tu. Moji planovi postoje, ali idemo korak po korak. Polako, ima vremena - rekao je Đorović za Mocartsport nedavno.

Goran Đorović, selektor mlade reprezentacije Srbije Foto: MN Press

Matjaž Kek je neko ko je sa Zvezdom bio povezivan 2017. godine, pre nego što su crveno-beli izabrali Milojevića. Javna tajna je da su emisari šampiona Srbije tada boravili sa Kekom u Rijeci, ali je Slovenac ostao u tadašnjem klubu.

- Sa Zvezdom su me jednom povezivali, ali to nije imalo nikakve veze sa realnošću - rekao je Kek tada, a sada se po saznanjima Monda ponovo našao u žiži interesovanja.

Međutim, pitanje je da li je ovo realan scenario s obzirom na to da je Kek trenutno selektor Slovenije.

Kek je sa Rijekom 2017. bio prvak Hrvatske Foto: Profimedia/Abaca

Navijači , barem oni na društvenim mrežama, na klupi Zvezde žele ponovo da vide Nenada Lalatovića koji ove sezone beleži odlične rezultate sa Radničkim iz Niša.

- U Zvezdi sam odrastao, ona mi je kao otac i majka, sve mi je dala. Ne sporim da je i drugi vole, ali ne mogu tako i toliko kao ja - rekao je Lalatović svojevremeno, ali i poručio te 2015. da će se jednog dana vratiti na Marakanu.

Zanimljivo, od svih pomenutih imena trenutno najrealnija opcija je Simo Krunić.

Trener Čuke - Simo Krunić Foto: Marko Jovanovic

Trener Čukaričkog je ove sezone preporodio Brđane, a poznato je i da je u kumovskim odnosima sa Zvezdanom Terzićem. Nedavno je dobio Zvezdu na Brdu, a u petak je Telegraf o mogućem odlasku na Marakanu rekao:

- Ne interesuju me te priče, nema to nikakve veze. Ja sam trener Čukaričkog i ginem za ovak klub kako bi igrali Evropu. Ja sam u Čukaričkom presrećan. Vi dobro znate šta je Čukarički u srpskom fudbalu.. Pritom radim dva posla, jer sam i u reprezentaciji. Ja sam došao do vrha srspkog fudbala. Prezadovoljan sam i presrećan - jasan je bio Krunić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Firga

    27. april 2019 | 13:42

    Sta je bre ovo? Milojevic je jos uvek trener Zvezde. Zar je moguce da se pise neka ide i ostale gluposti? Covek je za dve godine napravio cudo od tima i rezultata, nije su jasni komentari. Nevalja ni kad je uspesan ni kad nije. Hocete izgleda da klub prsne kao Partizan.

  • Angry

    27. april 2019 | 12:32

    Miloje da ostane. Ako ne, bilo ko, samo ne Krunic. To je bre durunga, trenirao Indjiju, smejurija od trenera.

  • 🇷🇸

    27. april 2019 | 14:02

    Zuti da se vrati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA