≫ 

Ni šarmantna Jovana nije uspela da izvuče odgovor od Milojevića da li ostaje u Zvezdi: Vratila ga je za govornicu samo da bi mu postavila to pitanje (VIDEO)

Ostao je zagonetan trener Zvezde po pitanju svog statusa u klubu

  • 1

Druga sezona u klubu i druga nagrada za najboljeg trenera Superlige zasluženo je otišla u ruke kreatora crveno-belog šampionskog tima Vladana Milojevića

Direktor superlige Vlada Bulatović uručio je pehar Zvezdinom treneru, a ovaj, pošto je krenuo ka svojoj poziciji u sali, bio vraćen na nagovor voditeljke programa i novinarke Arene sport Jovane Guzijan.

Šarmantna voditeljka je imala samo jedno pitanje za Milojevića, ono koje najviše interesuje armiju navijača crveno-belih.

- Ja gospodina Milojevića uvek moram nešto da pitam, tako da mi nećete pobeći odavde. Druga godina zaredom najbolji trener u Superligi Srbije, da li ćete biti i treći put? - vratila ga je za govornicu, pa mu se obratila Jovana.

- Dobro, znao sam da ćeš to da me pitaš - zasato je Milojević, a Jovana se nadovezala: - Na terenu ne mogu da dobijem odgovor, pa da probam sada.

Usledio je odgovor Milojevića na koji mnogo čekaju.

- Ne mogu ekskluzivno da vam kažem. U svakom slućaju, videćemo. Ostavićemo "fifti-fifti", tu je i generalni direktor, imaćemo razgovore pa ćemo da vidimo - ostao je zagonetan trener Zvezde.

VIDEO: Superliga je izabrala i pet najlepših golova sezone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA