≫ 

Finale Kupa se igra u Beogradu, Partizan rezervisao hotel u Nišu: Petak je ''dan D'' za konačnu odluku koja naginje Marakani ili Humskoj!

Svi su izgledi da će se finale Kupa igrati u glavnom gradu Srbije

  • 15

Crvena zvezda i Partizan imaju različita mišljenja oko toga gde bi finale Kupa Srbije (23. maj) trebalo da se igra, ali će se konačan sud o tome doneti posle sastanka Takmičarske komisije FSS!

I to posle sastanka u petak, tvrdi Sportski žurnal, kada bi finale i zvanično trebalo da se prebaci iz Niša u Beograd. Na koji stadion - saznaćemo nakon žreba!

Glavni razlozi ovakve odluke su loš teren stadiona Čair, što se videlo i tokom polufinalne utakmice između Radničkog i Partizana, kao i bezbednosta procena da bi se utakmica teže ''čuvala'' u Nišu.

- FSS je organizator događaja, on odlučuje o tome. Ne možemo mi da biramo. Eto, iz Saveza su nam prošle godine rekli da se igra u Surdulici i tako je i bilo. Kazao sam predsedniku Slaviši Kokezi: Vi ste kao krovna organizacija doneli odluku, nećemo da se mešamo - rekao je za Žurnal generalni direktor Partizana Miloš Vazura, a zatim dodao:

Polufinale kupa, FK Radnički - FK Partizan Teren na Čairu se nalazi u lošem stanju Foto: Nikola Tomić

- Inače, mi smo već rezervisali hotel u Nišu.

Podsetimo, crno-beli ne bi imali ništa protiv da se finale Kupa igra u Nišu, dok iz tabora Zvezde žele Beograd.

- Voleo bih da se igra u Beogradu, na dobrom terenu. Nije bitno na kom stadionu. Utakmica u glavnom gradu nosila bi sjajnu energiju. Za Niš me takođe vezuju sjajne uspomene i neću biti manje srećan ako se bude igralo na Čairu - rekao je golman Zvezde Milan Borjan za Žurnal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    17. maj 2019 | 09:50

    Zasto se onda to finale igra uopste sto se ne dodeli projektu kad su ciljevi unapred jasni ? Otimanje se nastavlja a u ovom slucaju Partizan ne treba da prihvati igranje pod ovakvim okolnosttima vec da svoja prava zatrazi kod Uefe po pitanju ovog cirkusa u Srbskom fudbalu.

  • Dexmil

    17. maj 2019 | 08:19

    Farsa od srpskog fudbala! Kad je Krasnodar kukao na Zvezdin teren pred revans lige evrope tada zvezda osula drvlje I kamenje, sta te ruske zvezde zamisljaju! A sada se zvezda ponasa isto! Ne valja im teren u Nisu! Da se derbi igra na vemnliju I tako bi bio ocajan! Nije problem trava, problem je kvalitet fudbalera!

  • GP

    17. maj 2019 | 09:38

    Sve ce uraditi samo da zvezdana pobedi Partizan. Sve moguce i nemoguce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA