≫ 

Lalatović preuzima slavni klub koji ima jednu titulu više od Zvezde?

Trener Nišlija blizu selidbe u Bugarsku

  • 9
Polufinale kupa, FK Radnički - FK Partizan Foto: Nikola Tomić

Nenadu Lalatoviću u nedelju ističe ugovor sa Radničkim iz Niša i velika je verovatnoća da će mladi stručnjak sa svojim saradnicima promeniti sredinu na leto! Iako je sa tim klubom ostvario istorijski uspeh zauzimanjem drugog mesta i igranjem u polufinalu Kupa.

Da ima neke ponude, Lalatović je sam rekao na konferenciji za medije, posle meča sa Partizanom u sredu. Podsetimo, trener Nišlija je istakao da će prvo razgovarati sa čelnicima Radničkog, kao i da ima dve ponude iz inostranstva.

To inostranstvo bi mogla da bude Bugarska čiji CSKA je navodno već kontaktirao Lalatovića i želi da ga dovede na kraju sezone.

Bugarski mediji javljaju da se Lalatović uklapa u profil trenera kakvog klub iz Sofije traži - mlad je, ali istovremeno i iskusan!

Polufinale kupa, FK Radnički - FK Partizan Lalatović u društvu saradnika Dragana Šarca Foto: Nikola Tomić

Lalatović je i prošlog leta bio dovođen u vezu sa CSKA koja je nedavno propustila priliku da pobedi Ludogorec i izjednači se po broju bodova na tabeli. Ovako, ''crveni'' su daleko od titule.

Mediji, takođe, javljaju da Lalatović nije jedina opcija i da je u igri još jedan Srbin. Naravno, ukoliko se ne dogovore sa sadašnjim trenerom Radničkog.

CSKA je, inače, najtrofejniji bugarski klub sa 31 osvojenom titulom. Svojevremeno su igrali i polufinale LŠ (tadašnji KEŠ) dva puta, kao i jedno Kupa pobednika kupova.

>>> Fener oslabljen neigranjem Datomea, Enisa, Lovernja, neizvesni su i Kalinić i Veseli, ali je svejedno favorit sa kvotom 1,50 na Željka Obradovića i njegove pulene. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Fenerbahče – Anadolu Efes

VIDEO: Slavlje Lalatovića posle gola Radničkog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola1989

    17. maj 2019 | 13:25

    Po meni ako ode Miloje, Lalat bi bio najbolje rešenje za Zvezdu!

  • jao-ti-ga-se-terneru

    17. maj 2019 | 11:30

    hoce li amo imat pomoc sudija..cija su filijala..nikad trenera od njega..zapamtite..kina ga ceka kao i sve zvezdine zvezde...

  • Nbgd

    17. maj 2019 | 11:33

    Pravi CSKA ne postoji, taj klub što je u 1 ligi je klub nastao fuzijom cska+LITEKS.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA