≫ 

Porto izborio penale u 121. minutu i pao: Gudelj osvojio Kup Portugala, Kasiljas u suzama zbog emotivne posvete! (VIDEO)

Neverovatan meč u Portugaliji

  • 0

Fudbaleri Sportinga osvojili su Kup Portugalije pobedom nad Portom.

Na Nacionalnom stadionu u Oeirašu, Porto je poveo preoko Soareša u 41. minutu, već pred odmor je Fernandeš izjednačio.

Pošto u nastavku golova nije bilo, igrali su se produžeci i preokret je režirao Dost u 101. minutu, ali je Porto doneo vrhunac drame u novoj nadoknadi - Felipe je u 121. minutu izborio penale!

 
 
 
View this post on Instagram
O momento mais bonito do jogo @tiquinho_soares_29 @fcporto @angela_silva_ts @angela_silva_ts @angela_silva_ts @ikercasillas @ikercasillasA post shared by BIA❤️ (0,6k) (@tiquinho_29_soares_fan) on

Kada se pribeglo šutiranju penala, Dost je samo promašio u Sportingu, Pepe i Fernando su bili neprecizni za Porto, što je donelo trofej zeleno-belima.

Do 93. minuta, Gudelj je bio akter utakmice, a posebno je duel bio emotivan za Ikera Kasiljasa, golmana Porta koji je nedavno preživeo srčani udar.

Legendarni čuvar mreže nije mogao, a da ne zaplače kada su mu saigrači posvetili vodeći pogodak - Soareš je visoko podigao njegov dres sa brojem 1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA