≫ 

Zvezda u poslednji čas otpisala ovih 5 štopera i izabrala Galveza: Španac stiže na Marakanu sa ženom i agentom! (VIDEO)

Od 50 je spisak pao na 5-6 imena, a poslednje je preostao Galvez!

  • 10

FK Crvena zvezda nema mnogo vremena za odmor, već počinju da se sklapaju kockice za novi evropski tim, koji će pokušati da drugi put uzastopno uđe u Ligu šampiona!

Uprava kluba je sinhronizovana sa trenerom Vladanom Milojevićem, sportski sektor radi punom parom, pa je kao prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku pikiran Alehandro Galvez, doskorašnji član Rajo Valjekana.

Galvez će doći u Beograd u ponedeljak, i to sa suprugom i agentima, kako bi pregovarao oko plate i detalja ugovora, uz šta će uslediti i lekarski pregledi.

Očekuje se potpis trogodišnjeg ugovora, i to pošto mu je istekao ugovor sa Rajom, što i jeste jedna od važnih opcija za tim sa Marakane.

Zvezda i dalje ne može da dobije bitku sa mnogo jačim klubovima kada je u pitanju obeštećenje, a sjajna evropska priča iz prethodne dve godine, uz dogovaranje ličnih uslova, mogu biti odličan adut kod slobodnih agenata.

Galvez dolazi kao iskusno rešenje i igrač koji može čak da pokrije poziciju zadnjeg veznog, što je bio slučaj i kod Miloša Degeneka, otkrovenja prošle jeseni.

Iskustvo je Galvez stekao i u Viljarealu, Hihonu, Eibaru, a posebno je zanimljiv i spisak igrača koji su otpali iz kombinacije za transfer.

Crveno-beli su analizirali preko 50 defanzivaca, a na skraćenom spisku, našli su se još Luka Krajnc, Norbert Đember, Đordi Amat, zatim Sebastijan Holmen i Žosue Sa.

Luka Krajnc je 24-godišnji slovenački štoper, ovu sezonu proveo je u Frosinoneu, prethodno je nosio dres Samdorije, Kaljarija, Ćezene i Đenove, u koju je iz Maribora otišao 2011.

Ima dugo iskustvo van svoje zemlje, ali i dobre godine za eventualnu dalju prodaju, ali je ipak tas prevagnuo na strani Galveza.

Žozue Sa je u solidno zrelim igračkim godinama (26) i bio je na pozajmici u Kasimpaši iz Anderlehta, rođen je u Lisabonu i prethodno je igrao za Vitoriju Gimaraeš i Čavez, od 2017. je u Belgiji.

Bio je i mladi reprezentativac Portugalije od U18 do U21, posle čega nije pozivan ponovo.

Sa druge strane, 26-godišnji Đember je zabeležio 21 nastup za reprezentaciju Slovačke od 2014, visok je 189cm i Zvezdi je pažnju privukao partijama u Peruđi. Pre toga je "lutao" na pozajmicma u Peskari, Tereku i Bariju, i to kao igrač Rome.

Dres Vučice obukao je 2015. prelaskom iz Katanije, a Italijanima je postao interesantan kao član Dukle Banska Bistrica.

Đordi Amat (27) je zanimljiv jer je bio saigrač Galvezu u Rajo Valjekanu, a karijeru je počeo u Espanjolu. Prevalio je put od B tima Espanjola do startne postave od 2009. do 2013, potom je čak imao lep izlet na Ostrvo, u Svonsiju je igrao od 2013. do 2018. i prikupio 52 nastupa. Dres Španije nosio je od U16 ekipe do U21 tima, potom je dva nastupa zabeležio za Kataloniju u nezvaničnim mečevima.

Sebastijan Holmen ima bogato iskustvo u Rusiji, od 2016. je igrao za Dinamo Moskvu, prethodno je iskorak napravio u Elfsborgu. U pitanju je momak koji je zabeležio četiri nastupa za reprezentaciju Švedske, ima 27 godina i visinu od 185cm.

VIDEO - Ženi se Filip Stojković, kum Aleksandar Mitrović časti muziku

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja...RS

    26. maj 2019 | 20:34

    Ovaj nije los ali pravit cemo mi Degeneka i Le Taleka od blata a Boga mi i Krsticica, Donalda, Radonjica...

  • Stefan

    26. maj 2019 | 20:33

    Na kanalu BALKAN SPORTSKI PRENOSI imate highlights svih igrača koje Zvezda i Partizan traze pa mozete uzimati videe tu! :)

  • Nusknvp

    26. maj 2019 | 21:42

    A sto ne vrate Vilotica, odlican je asistent za derbije :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA