≫ 

Srbija ovo nije zaslužila: Ševčenko dao gospodsku izjavu posle pobede nad Orlovima! (VIDEO)

I pored ubedljivog trijumfa, selektor Ukrajine istakao je snagu srpskog tima

  • 10

Fudbaleri Ukrajine odigrali su odličan meč i pobedili Srbiju sa 5:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020, a posle utakmice selektor Andrej Ševčenko imao je mnogo razloga za zadovoljstvo.

On je u izjavi za Sport Klub istakao da je njegov tim imao zaista dobar dan, kao i to da je potpuno svestan snage Srbije.

- Srbija nije zaslužila ovaj rezultat, jer znam koliko je Srbija jak tim. Bila je odlična utakmica za nas i naravno da smo zadovoljni jer su ovo bitna 3 poena za nas danas.

Ševčenko je istkao i da ga nije previše iznenadila nova formacija Orlova.

- Bilo je iznenađujuće. Ali, kao što sam rekao, pripremili smo utakmicu dobro. Znamo Srbiju, znamo ko kako igra. Bilo je malo promena, ali ono što su dali moji igrači je bilo zaista neverovatno- Čini mi se, sa ovakvom igrom, da smo protiv bilo koga drugog igrali, pobedili bismo. Naravno, svaki poen je važan. Znamo koliko jaka Srbija kao glavni konkurent. Ovo je veliki korak za nas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša....

    8. jun 2019 | 07:26

    Ovaj nacionalni tim treba rasformirati sa sve strucnim štabom,formirati novi tim od mladih neafirmisanih igrača(16-20)god.i njih trnenirati.A ove tetovirane narcise sto se vuku sa suprugama po žutoj stampi svaki dan jednostavno ignorisati zauvek....samo nas brukaju.

  • Vule

    8. jun 2019 | 07:57

    Ko joj vodi savez i još gore je zaslužila

  • Discovery

    8. jun 2019 | 08:15

    Za Vas je to gospodska izjava, ali je u stvari kulturno podje****nje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA