OTKRIVAMO: Lalatović novi trener Vojvodine!

Mladi stručnjak se posle rastanka sa Radničkim vratio u Novi Sad gde će sutra biti promovisan

  • 15

Iz Niša u – Novi Sad! Trenersko putešestvije Nenada Lalatovića kroz Superligu Srbije večeras je kratko prekinuto ostavkom u Radničkom, ali će već tokom sutrašnjeg dana biti nastavljeno na severu zemlje, tačnije u Vojvodini.

Kako Telegraf saznaje, mladi stručnjak je imenovan za novog šefa stručnog štaba “Stare dame”, drugi put u karijeri!

Iako je nedavni dogovor i nastavak saradnje sa gazdom Radničkog Novicom Tončevim delovao idilično, Lalatović se izgleda zasitio Niša i odlučio da prihvati mnogo ambiciozniji projekat Vojvodine, koja je danas konačno imenovala novu Upravu, na čelu sa predsednikom Vojislavom Gajićem.

Nenad Lalatović Foto: Nikola Tomić

Činilo se da je Milorad Kosanović već viđen na mestu šefa struke Novosađana, ali je sportski direktor Nikola Lazetić odabrao mlađeg stručnjaka – Nenada Lalatovića, koji je taj poziv prihvatio i odmah pružio ruku oproštaja Radničkom, koji je, pak, ekspresno reagovao i našao novog šefa struke, o čemu takođe uskoro možete pročitati na Telegrafu.

Biće to Llatoviću osmi posao na mestu šefa struke, pošto je ranije sedeo na klupi Srema, Proletera iz Novog Sada, Voždovca, Napretka, Crvene zvezde, Borca iz Čačka, Vojvodine u prvom mandaru, Čukaričkog i pomenutog Radničkog. Uz dva trenerska “izleta” u reprezentativnim selekcijama Srbije!

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brale

    22. jun 2019 | 00:06

    Citam neki dan da drincic nije hteo da produzi ugovor sa nisom i da je na korak od vojvodine,pa kontam jbt lalat ide u vosu 100 posto....poludeli brat

  • Ccc

    21. jun 2019 | 23:19

    Ima li neki kontraverzni NS biznismen da nije preuzeo Vojvodinu... Ja sam iz NS i ne navijam za Vosu, ali mi je jako zao sta rade tom klubu... Ruku na srce za vreme Bate je to licilo na nesto, ali posle njega sivilo...

  • N

    21. jun 2019 | 22:58

    Ma da to mora da je zbog porodice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA