≫ 

Harakiri Kanade krenuo od Borjanovog kiksa: Istorijski preokret Haitija za 45 minuta (VIDEO)

Nije ovo bio dan čuvara mreže selekcije javorovog lista

  • 23

Reprezentacija Kanade "pucala je sebi u nogu" protiv Haitija u četvrtfinalu Gold Kupa porazom od Haitija 3:2, i to nakon što je na poluvremenu vodila 2:0. 

U nastavku je usledio harakiri selekcije javorovog lista, a Milan Borjan je bio jedan od tragičara, pošto je napravio kardinalnu grešku koja je prethodila prvom golu Haićana, za 1:2.

Nonšalantan je bio Zvezdin golman u 50. minutu, istina saigrač mu je vratio vrlo rizičan pas, posle čega je Borjan pokušao da dribla igrača Haitija Nazona, a ovaj bio spretniji u tom duelu i pogodio za nadu "siromaha".

Šok je usledio u nastavku po Kanadu.

Na 2:2 izjednačio je Bazile u 70. iz penala, Borjan tu nije imao mnogo šansi da spreči najgore, da bi već u 76. bilo 3:2 za Haićane!

Vilde Donald Gueriera je izrežirao totalni prokret, stigao je do lopte pored statičnih defanzivaca Kanađana, Borjan mu je išao u susret, ali ni u toj situaciji se nije najbolje snašao, pa je stigla kazna.

Haiti je bio u transu, plasman u polufinale i megdan sa prvim favoritom za osvajanje trofeja Meksikom bio je obezbeđen.

Pogledajte najzanimljivije detalje sa utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BILI

    30. jun 2019 | 13:26

    To je onaj bolji golman od STOJKETA?HAHAHAAHHAHAHA PA OD OVOG BORJANA JE BOLJI MOJ DEDA.

  • Nk

    30. jun 2019 | 13:47

    Borjane do kraja karijere budi u Zvezdi!Ti ces u derbiju uvek biti Partizanov najbolji igrac!

  • kineska cetvrt raj za natitalente

    30. jun 2019 | 13:41

    hahah Boranija ili kako rekoste borjan..covjek naucio braniti namjetene utakmice pa se po beogradu ponasa kako hoce kad zna da nece izgubit..a sad,, obican vasarski golman kakvih ima po bosni i mote ih nahvatati ko leptira..jednostavno golman bez talenta i smisla za brniti..ono sto ga napuca to se racuna u zvezdi kao vrhunska odbrana..tako je u malim i nebitnim cirkus klubovima..kladim se da je do zime u piksilendu to jes u petoj kimeskoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA