≫ 

Bolonja se oglasila posle uvodne faze lečenja Mihajlovića, stigle su prve ohrabrujuće vesti

Borba sa opakom bolešću se nastavlja

  • 8
Siniša Mihajlović Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Bolonja obavestio je navijače o novim detaljima lečenja srpskog trenera Siniše Mihajlovića, kome je nedavno dijagnostifikovana leukemija. 

Mihajlović je počeo lečenje na jednoj Poliklinici u Bolonji, a prve vesti nakon odrađenih hemoterapija su ohrabrujuće.

U saopštenju Bolonje navodi se da je Mihih organizam "prema očekivanju" odreagovao nakon terapija, te da će u istoj ustanovi boraviti još najmanje tri nedelje kako bi se najbolje ispratili krvna slika i ostali parametri.

- Siniša Mihajlović je završio prvi ciklus hemoterapija koji je počeo 18. jula bez posebnih komplikacija. Reakcija organizma prošla je prema očekivanjima lekara hematološkog odeljenja "Seragnoli" instituta Poliklinike "Sant'Orsola", pod nadzorom prof. Kava - saopštio je Mihajlovićev klub.

Mihajlović će iz bolnice nastaviti da učestvuje u radu i treninzima ekipe koja se uskoro seli na pripreme u Austriju.

- Trener Bolonje nastaviće lečenje i tretmane u istoj bolnici još najmanje tri nedelje kako bi se pratili svi parametri i krvna slika. U međuvremenu, Siniša će biti u stalnoj komunikaciji sa svojim "stafom" i pratiti početak boravak ekipe na pripremama u Austriji koje kreću od 25. jula.

VIDEO: Cela Marakana se naježila zbog parole Delija za Mihu, a onda je zagrmela pesma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pink panter

    23. jul 2019 | 20:38

    Drzi se lafcino

  • 123

    23. jul 2019 | 19:14

    Najbolje bi bilo da mediji ne izvestavaju redovno o Sinisinom stanju iako ide sve lepo jer koliko puta smo videli slucajeve i naslove kako se neko oporavlja, ide ka boljem, ohrabrujuce vesti i op... odjednom najgora vest pravo niotkuda... Najbolje da ne pisu dok zaista ne bude sve kako treba i dok se ne izleci.

  • DARKO 100%

    23. jul 2019 | 19:14

    Ja neznam zasto to tako mislim ili u zargonu da sam u nekom tripu da je ta bolest njemu namestena,kad pogledate svugde u svetu poznatih i bogatih ko god se razboleo bio je rak ni jedna druga bolest, da li je to danas jedina bolest danasnjice ili je na strucnjacima da rade na uzroku i da se pobeti to zlo koje seje smrt po citavom svetu,Miha forza!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA