Roberto Karlos opet srušio zakone fizike: Prekopirao najbolji slobodnjak u istoriji fudbala (VIDEO)

Legendarni Brazilac podsetio na remek-delo koje je izveo 1997. protiv Francuske

  • 3
Roberto Karlos, Fudbalska reprezentacija Brazila, Fudbalska reprezentacija Francuske, Brazil - Francuska, slobodan udarac Foto: Guliver/Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images

Roberto Karlos je verovatno najbolji izvođač slobodnih udaraca u istoriji fudbala! Legendarni Brazilac je imao top u nozi i bio je strah i trepet za najbolje golmane sveta. Kada on postavi loptu da izvede slobodan udarac, drhtao je i živi zid i golmani i navijači protivničkih ekipa.

Jedan od najneverovatnijih udaraca izveo je 1997. godine na utakmici protiv Francuske, kada je viđen verovatno do danas najbolje izveden slobodan udarac u istoriji fudbala.

Tada je na prijateljskom tuniru u Francuskoj, koji je održan u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo, tako šutnuo loptu, da je ona prošla pored živog zida, ali se zbog felša koji je imala, zaokrenula ka golu i ostavila nemoćnog golmana Fabijena Barteza i reprezentativce Francuske na čelu sa Zinedinom Zidanom.

Da to nije slučano, Roberto Karlos je pokazao i sada, 22 godine od tog poteza, kada je na jednom fudbalskom terenu izveo sličan potez i ponovo "srušio zakone fizike" o putanji lopte posle šuta.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Roberto Carlos 罗伯特卡洛斯 (@oficialrc3) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA